• Welkomstaanbieding voor iedereen
  • Tot 30% korting
  • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederlandse telefoon: Internationale telefoon:

Apotheek Winkel 24 Blog

Penopauze: kenmerken en symptomen om te herkennen en wat is de oplossing?

Wat is de betekenis van een Penopauze? Op Wikipedia kun je een definitie vinden die aangeeft dat dit ook wel andropauze genoemd wordt. Vanaf welke leeftijd hangt sterk af van persoon tot persoon, maar meestal startend wanneer de man 40 à 50 jaar heeft bereikt.

Wat is de betekenis en bestaat er een afrodisiacum voor man en vrouw?

Het doel van een afrodisiacum (meervoud: afrodisiaca) is het aanwakkeren van de menselijke geslachtslust. Niet zelden zijn de werkende bestanddelen van plantaardige, minerale of dierlijke oorsprong. Vroeger vorste men continue naar nieuwe en werkzame stoffen. 

Wat is de oorzaak van impotentie en hoe kun je het verhelpen met medicatie?

Impotentie is het onvermogen tot geslachtsgemeenschap, aldus Wikipedia. De belangrijkste vorm is het voorkomen van een erectiestoornis: als je geen stijf lid kunt krijgen of als het zeer tijdelijk hard wordt en dan opnieuw vlug verdwijnt, noemen we het impotentia erigendi.

Online erectiepillen veilig kopen in België en Nederland zonder recept

Heb je last van erectieproblemen? Allicht ben je dan naarstig op zoek naar een mogelijkheid om van deze kwestie verlost te raken. Dit kan om uiteenlopende redenen, waaronder ouderdom, medische condities zoals bijvoorbeeld diabetes of een schadelijke levensstijl. 

Zo werkt testosteron en hoe je het kunt verhogen met boosters en supplementen

Een vrouwenleven wordt gekenmerkt door levenslang hormonale onregelmatigheden. Maar guess what: mannen ervaren dit evenzo! Testosteron is de motor voor veel lichamelijke werkingen. Bij te lage waardes bij mannen kunnen ongemakken zich voordoen.

Wat is testosteron en hoe kun je het verhogen met natuurlijke boosters?

Testosteron is ons meest notabele mannelijke geslachtshormoon. Tijdens een zwangerschap transformeert een foetus die aanvankelijk geslachtsloos is tot een jongetje. Gedurende de puberteit groeien hierdoor de zaadballetjes en prostaat, de stem daalt en zijn lichaamsvorm wordt mannelijker alsook behaarder.

Hoe een penispomp succesvol gebruiken: wat is het en hoe werkt het?

Een gemiddelde piemel is ongeveer 15 cm lang wanneer hij stijf is. Er bestaat uiteraard een onderscheid tussen mensenrassen; zo hebben Aziaten meestal een pronkstuk van 13 tot 14 cm lang, terwijl Afrikanen eerder rond de 16 à 17 cm zitten in vol ornaat.

De oorzaken van erectieproblemen en hoe je deze kunt verhelpen met medicijnen

Wat te doen bij erectieproblemen? Dit fenomeen is vaak tijdelijk of treedt sporadisch op. Wij mensen zijn gevoelsbeestjes en handelen dikwijls naar ons buikgevoel. Moeheid, mentale overbelasting, zenuwen, relatiepech, triestheid en ingrijpende levensmomenten werken dit in de hand. 

Wat is een erectiestoornis bij jongeren en welke medicijnen zijn ervoor?

Als een man moeilijk een erectie krijgt en deze lastig kan behouden, spreken we van een erectiestoornis. Vaak ervaart hij dit als een domper op zijn mannelijkheid en meent hierdoor zijn vrijer tekort te schieten. De lichthartige emotie die je veeltijds tijdens het liefdesspel ervaart, vormt nu een gepasseerde realiteit.

Tips, behandelingen en oplossingen die een vroegtijdige zaadlozing verhelpen

Het is zeer afhankelijk van man tot man hoelang het duurt voordat hij klaarkomt. Een premature ejaculatie betekent dat de man binnen één minuut zaad loost nadat hij de vrouw penetreert. Gangbaar is tussen de 3 à 8 minuten. Vaak genoeg peinzen mannen dat ze haantje de voorste zijn, omdat ze sneller tot hun hoogtepunt komen dan de rest. In de werkelijkheid is dit onwaar.

Libido verhogend voedsel, kruiden en supplementen voor man en vrouw

Eten en seks – twee absolute basisbehoeftes van de mens. Je hebt vast wel eens gehoord dat je je van oesters geil kunt voelen, of dat asperges je seksleven spannender maken. Als je bepaalde soorten voedsel verorbert, dan kan dit resulteren in een intensere sekspartij. In een notendop – wat is libido verhogend? Lees verder, want je kunt het zo gek niet bedenken...

Hoe kan je als vrouw je libido verhogen met medicatie zoals pillen?

Volgens farmaceutisch onderzoek heeft in Nederland ongeveer 20% van de vrouwen wel eens een laag libido. Dit is geen lichamelijke aandoening. Tal van externe factoren kunnen ertoe leiden dat je soms geen zin hebt om te vrijen. Dit is helemaal niet raar en komt frequenter voor bij vrouwen dan mannen.

Tips om je libido te verhogen als man met verhogende middelen en pillen

In Nederland heeft 15% tot 20% van de mannen last van een laag libido. Dit hangt samen met een verlaagd testosterongehalte. Hierdoor is er een hoger risico op aandoeningen en ziektes zoals diabetes, te hoge cholesterol, osteoporose, depressie en obesitas.

We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het