• Welkomstaanbieding voor iedereen
  • Tot 30% korting
  • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederlandse telefoon: Internationale telefoon:

Over ons

Van harte welkom bij apotheekwinkel24.com, dé webapotheker voor alle benodigdheden op het gebied van (discrete) erectieproblematiek. Wij streven ernaar perfecte service te leveren tegen een nette prijsstelling. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wat doet een webapotheek precies?

Webwinkelen gunt de gebruikers van erectiele dysfunctie problematiek vrijheid en volledige anonimiteit. Onze gezondheidsservice gunt u de mogelijkheid tot gerichte aanpak van het gezondheidsprobleem.

Voordeel van het verkiezen van apotheekwinkel24.com, is het aanboren van specialistische kennis en professionele service. Ook thuislevering wordt standaard aangeboden, waardoor onze geneesmiddelen razendsnel in gebruik kunnen worden genomen.

Dankzij ons is het ouderwetse doktersbriefje niet langer noodzakelijk. Webapothekers opereren onafhankelijk van het traditionele medische molen, welke (zeker in Nederland) vaak sceptisch staan tegenover het voorschrijven van erectiegeneesmiddelen.

Uitgebreid doktersonderzoek vergt een diagnose, waarna er pas voorschriften volgen. Mannelijke erectieproblematiek is lastig aan te tonen in een steriele doktersomgeving, omdat bedprestaties zich pas écht uiten in een spannende omgeving, niet in een dokterspraktijk waar patiënten ongemakkelijk en zenuwachtig zijn. Dit ongemakkelijke dokterscircus kan moeiteloos worden ontweken dankzij het aanbod van internetapotheek als wijzelf.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Apotheekwinkel24.com voorkomt een beschamend bezoekje aan de lokale huisartsenpost. Erectieproblemen bespreken is een onderwerp wat in de taboesfeer hangt, hoe open onze Westerse samenleving vandaag de dag ook kan zijn over seksualiteit.

Daarnaast is discreet, persoonlijk en anoniem bestellingen afleveren één van onze belangrijkste kernwaarden. Middels nationale bezorgdiensten kunnen wij u vliegensvlug voorzien van prestatiegeneesmiddelen.

Bovendien leven we in een samenleving waar tijdsbesteding gelimiteerd is. Een ongeplande doktersafspraak inplannen kan soms resulteren in het inleveren van een halve werkdag. Een aantal muisklikken voor exact hetzelfde resultaat geeft meer vrijheid om te genieten van de goede dingen in het leven, door simpelweg vanuit uw thuisadres een medicijnorder te plaatsen.

Tenslotte willen wij u wijzen op het feit dat wij korte metten maken met de erbarmelijke reputatie van soortgelijke apotheeksites. Door actief het gevecht met fraude en oplichting aan te gaan, kunnen we samen de Nederlandse online medicijnindustrie een betere naam geven. Dit argument brengt ons direct bij onze bedrijfsprincipes, waarover hieronder meer.

Onze bedrijfsvisie

De bedrijfsovertuiging van de organisatie achter apotheekwinkel24.com handelt vanuit een goed geweten dankzij een drietal principiële overtuigingen. Deze dragen wij graag uit aan onze bezoekers. Wij moedigen u dan ook aan deze door te nemen alvorens over te gaan tot aankoop in onze apotheekwinkel:

  • Keuzevrijheid en zelfredzaamheid: Slim kiezen, verstandig testen, naar het lichaam luisteren, maar vooral ook voorzichtig omspringen met hetgeen dat geleverd wordt. Door een zelfreddende positie te geven aan de Europese consument geven wij de gezonde keuzes over uw eigen lichaam weer terug naar de persoon aan wie deze behoord. Correct, zelf keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen voor eventuele consequenties motiveert om voorzichtiger om te springen met medicijnleveringen.
  • De macht teruggeven aan de consumenten: Direct verbonden aan deze kernwaarde is het breken met de traditioneel ingericht machtsverdeling tussen doktersspecialisten en de ‘hulpeloze patiënt’ welke niet zou weten wat goed voor hem is. Medicijnconsumenten weten ontzettend goed wat ze willen en kunnen weloverwogen eigen keuzes maken op een verantwoordelijke wijze. Daarbij vinden wij dat doktoren nogal eens in gebaande paden denken en soms te terughoudend zijn met voorschrijven van noodzakelijke oplossingen, zoals degenen die gemakkelijk te vinden zijn bij onze internetapotheek.
  • Nederlandse web apothekers een betere naam geven: Zonder er doekjes omheen te winden: Oplichtingspraktijken en criminaliteit zijn in onze ‘tak van sport’ de waan van de dag. Hoewel de juridische macht actief optreed tegen praktijken in de illegaliteit, is het volume van malafide sites simpelweg te groot. Door een grote, belangrijke speler te introduceren in de Europese erectiemiddelenmarkt, kunnen wij deze schadelijke trend voor eens en altijd de rug toe keren.

Graag meer leren?

Wij houden onze trouwe patiënten met plezier op de hoogte middels een handige periodieke nieuwsbrief. Hiermee ontvangt u regelmatig informatieve mails rondom ontwikkelingen in de wereld van erectie farmacie. Wij trachten altijd onze voorraad te updaten naar gelang de aanbod-variatie zich aanpast.

Inschrijven voor deze email nieuwsbode zal automatisch aan bestaande kopers (of wanneer u zich op onze website geregistreerd heeft) worden opgestuurd. Mocht het niet bevallen, dan is uitschrijven hiervoor op elk moment een mogelijkheid.

Bij deze onze uitnodiging om op uw gemak rond te kijken bij ons medicijnassortiment. Vrijwel alle grote en bekende merknamen worden door ons aangeboden. Mocht u onbeantwoorde vragen of specifieke koopwensen hebben, dan bent u altijd welkom om ons gespecialiseerde webteam schriftelijk te contacteren! U kunt ons het snelste bereiken middels het gebruik van ons contactformulier (navigeer hiernaar middels het kopje ‘Contact’, zichtbaar in het bovenstaande menu).

We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het