• Welkomstaanbieding voor iedereen
 • Tot 30% korting
 • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederlandse telefoon: Internationale telefoon:

Zyrtec (cetirizine)

4.4
Zyrtec Generic

Wat is Zyrtec (cetirizine) voor een medicijn?

Wanneer u last heeft van een allergie, kan dit erg vervelend zijn. Of dit nou komt door de pollen in de lucht die zorgen voor hooikoorts, een overgevoeligheid vanwege ontstoken ogen of dat je jeuk hebt in combinatie met netelroos. Het is allemaal erg naar met mogelijke bijeffecten die je liever niet wilt hebben in je dagelijkse leven. Zulke effecten kunnen bijvoorbeeld zijn dat je constant moet niezen door de dag heen, jeuk krijgt vanwege huisstofmijt of andere dingen.

Zyrtec Generic 5mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
10 pillen € 3.61
36.06
20 pillen € 2.06
41.14
€ 30.98
30 pillen € 1.56
46.91
€ 61.27 + 2 pillen
60 pillen € 1.11
66.86
€ 149.50 + 4 pillen
90 pillen € 0.91
82.29
€ 242.25 + 6 pillen
120 pillen € 0.86
102.98
€ 329.74 + 8 pillen
180 pillen € 0.77
138.48
€ 510.60 + 10 pillen
270 pillen € 0.72
193.24
€ 780.38 + 10 pillen
360 pillen € 0.71
254.45
€ 1,043.71 + 20 pillen

Zyrtec Generic 10mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
10 pillen € 3.92
39.21
20 pillen € 2.26
45.11
€ 33.31
30 pillen € 1.71
51.44
€ 66.19 + 2 pillen
60 pillen € 1.19
71.41
€ 163.85 + 4 pillen
90 pillen € 1.00
89.73
€ 263.16 + 6 pillen
120 pillen € 0.93
111.23
€ 359.29 + 8 pillen
180 pillen € 0.84
150.70
€ 555.08 + 10 pillen
270 pillen € 0.80
216.29
€ 842.38 + 10 pillen
360 pillen € 0.78
281.86
€ 1,129.70 + 20 pillen

In zulke gevallen wil je hier natuurlijk iets aan doen. Je zou onder andere hooikoorts medicijnen kunnen nemen zoals Zyrtec (cetirizine). Dit werkt ook gelijk als een allergietablet tegen de andere allergische reacties die je zou kunnen hebben.

Normaal zit histamine in je lichaam opgeslagen op een beveiligde plaats. Wanneer er een allergische reactie optreedt, komt dit in je lijf vrij. Zo beïnvloed de antihistamine dat Zyrtec bevat als een anti allergeen voor je. Het helpt namelijk het vrijgeven van histamine tegen te gaan. Dit zorgt ervoor dat de allergische respons die je normaliter zou verwachten ook niet meer optreden.

Bij mensen die kwelling hebben van hooikoorts zou dit betekenen dat de pollen die in de lucht zweven niet meer zorgen voor jeukende ogen, een niesbui of last bij je neus veroorzaken.

Bij anderen die narigheid aan hebben van allergische uitvloeisel op de huid zoals door muggenbeten, kan het erop toezien dat de zwellingen of kriebel die je ergeren al sterk afnemen binnen een enkel uren.

Er zijn personen die antihistamine in Zyrtec gebruiken als slaapmiddel of tegen een muggenbeet. Hoewel er andere middelen zijn hedendaags, zijn er nog een aantal die dit als preferentie hebben als middel om een rustgevende nachtrust te hebben.

Waar kan ik Zyrtec (cetirizine) kopen?

Wanneer je ervoor kiest om Zyrtec (cetirizine) te gaan inslaan nadat je hebt gelezen wat het is, is het onbevangen handig om te weten van waar te koop dit is. Er zijn veel plekken om dit heelmiddel te kopen. Je kunt dan denken aan de drogist of een apotheek. Tegenwoordig is het ook vaak mogelijk om deze online te bestellen bij een artsenijwinkel. Dit maakt het allen een stuk makkelijker voor je als patiënt. Het enige wat je hoeft te doen in zulke kwesties is je medicijn kiezen op de website van je gekozen winkel. Daarna zet je het in jouw winkelwagen en betaald voor deze op de betaalpagina. Er zijn veel betaalmethodes beschikbaar en nadat je gedokt hebt, zal de apotheek je medicament inpakken en laten verzenden naar je toe.

Cetirizine bestellen apotheek - wat moet je weten?

Als je hebt besloten om Zyrtec (cetirizine) te bekopen bij een Nederlands apotheek, is het daarna bruikbaar om te kijken naar andere factoren. Deze kunnen onder andere zijn:

 • Of er een vergoeding is bij jouw verzekering wanneer je dit aanschaft
 • Of de desbetreffende medicijnen tabletten of pillen zijn of iets dergelijks
 • Wat de prijs is en of dit goedkoop is of duur
 • Wat de ervaringen zijn van anderen voor dit
 • Hoelang werkt dit remedie nadat je dit heeft ingenomen

Dit zijn allemaal criteria die mee kunnen spelen bij het selecteren van je favoriete keuze. Of het nou gaat om of de verzekering het vergoed, of dat de medicijnen beter werken bij jou zonder negatieve effecten. Het is van vitaal belang dat je een medicijn gaat bestellen die bij jou persoonlijk past.

Is cetirizine 10 mg dosering de perfecte hoeveelheid?

Er zijn meerdere opties inzetbaar wanneer je ervoor selecteert om cetirizine te gebruiken. Zo kan je ervoor kiezen om 5 mg, 10 mg of 20 mg per dag te gebruiken. Zorg ervoor dat u de meegeleverde aanwijzingen goed doorleest en het advies van uw gezondheidsspecialist degelijk opvolgt qua dosering om een overdosis te voorkomen. Wat voor de ene persoon werkt hoeft niet perse te werken voor een ander. Het is daarom belangrijk om te proberen wat werkt voor jouw persoonlijke situatie.

Nadat je de optimale kwantiteit hebt gevonden, is het tijd om je artsenij te gebruiken. Het is aangeraden om deze in te nemen met een half glas met water. Dit maakt het eenvoudiger voor je om deze door te slikken.

Het is mogelijk om deze preparaat zolang je het nodig heeft te blijven gebruiken. Er is geen reden om ermee te stoppen vanwege medische redenen. Wanneer je na een aantal dagen na inname geen verbeteringen merk in je situatie, dan is er een redelijke kans dat dit medicijn niet werkt voor je. Dan zijn er eventuele andere medicijnen die je kunt aanwenden voor je klachten.

Wat zijn de Zyrtec (cetirizine) bijwerkingen?

Zoals bij elke drugs zijn er potentieel slechte effecten die kunnen geschieden wanneer deze aangewend worden. Bij Zyrtec (cetirizine) zijn de bijwerkingen dit:

Zelden optredend (denk aan 1% tot 10% van de personen)

 • Mogelijkheid tot een gevoel van suf zijn
 • Potentie tot zich slaperig voelen
 • Vermoeidheid kan optreden bij gebruik
 • Hoofdpijn kan opkomen
 • Je kunt je duizelig voelen
 • Je kunt een droge mond krijgen tezamen met uw neus en keel

Zeer onwaarschijnlijk (bij minder dan 1 procent van de gebruikers)

 • Verscheidene maagproblemen zoals buikpijn of diarree kan zich vertonen
 • Een jeukerige huid of tintelende vel kan je verkrijgen
 • Je kan je opgewonden voelen
 • Er kunnen slapeloze nachten zich opdoen
 • Je kan in een verwarde toestand verkeren
 • Last hebben van kortademigheid
 • Je gewicht kan toenemen
 • Je kunt meer vocht vasthouden in je lichaam
 • Het moeilijk hebben met urineren
 • Een opgezwollen buik merken door leveraandoeningen

Zoals je leest, zijn er wel een aantal neveneffecten die kunnen opgewekt worden met dit geneesmiddel. Daarom is het gewichtig dat u de bijsluiter die je aangeleverd krijgt bij jouw pakket inziet om potentiële problemen te voorkomen.

Belangrijke punten bij het gebruik van Zyrtec (cetirizine) is dat je gewoon mag rijden met de auto. Alcohol heeft dezelfde werking als dit medicijn, daarom is het het aan te raden om alcoholische dranken met mate in te nemen.

Tijdens je zwangerschap als moeder, is het aan te raden om eerst andere opties te bekijken omdat deze jouw bloed minder beïnvloeden en op borstvoeding. Je kunt peinzen aan neussprays voor je neus, oogdruppels voor kriebelende ogen of crèmes voor andere locaties. Wanneer dit geen optie is voor je, dan is Zyrtec (cetirizine) een uitmuntend oplossing voor je. Wat je ook uitpikt, het is slim om een medische consultatie aan te gaan alvorens dit medicijn te nuttigen.

Ervaringen bij het gebruik van Zyrtec

Zoals bij het verorberen van medicijnen zijn er grote verschillen tussen degene die ze gebruiken. Sommigen hebben er baat bij en anderen hebben er schade bij. Waar je zelf bij hoort, weet je pas na het utiliseren van Zyrtec.

Zoals genoteerd door een gebruiker of een fora is er iemand die heeft ondervonden dat veel mensen er veel winst hadden bij Zyrtec. Dit, terwijl het geen zwaar middel is. Je kunt er simpelweg mee afhaken wanneer je wilt en de neveneffecten zullen dan ook op dat moment stoppen. Allergie wordt opgebouwd en zo zal je elke dag een beetje meer allergisch worden. Door dit te doorbreken zal dit al een hele hoop helpen. Je kunt zelfs beginnen met een halve dosis als je je zorgen maakt.

Een andere gebruiker heeft zogenaamde superfood voorgesteld om je lichaam te boosten. Naast veel fruit en groente kunnen deze ook assisteren om je lichaam gezond en sterk te houden. Daarna kreeg die Zyrtec aangeraden door een drogisterij waarna diegene het haalde.

Als je na het lezen van dit artikel overgehaald bent om Zyrtec te gaan halen, begin dan nu meteen met het inkopen van de benodigde hoeveelheid zodat je genoeg hebt voor de komende periode.

Getuigenissen

Zyrtec Generic bleek beschadigd, maar de inhoud was onbeschadigd.

Veel keuze te koop.

Superieure service toen ik Zyrtec Generic kocht.


We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het