• Welkomstaanbieding voor iedereen
  • Tot 30% korting
  • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederland Telefoon: Internationale telefoon:

Hoe het werkt

Het is voorstelbaar dat u een online apotheek als een goede oplossing ziet indien u een bepaalde kwetsuur wilt verhelpen. Zit u bijvoorbeeld al langere tijd met een bepaalde pijn? Heeft u al tijdenlang willen weten hoe dit op te lossen, maar is het moeilijk de stap te wagen, om wat voor reden dan ook? Of is het momenteel niet mogelijk om persoonlijk een dokter of behandelaar te bezoeken? In al deze gevallen en nog veel meer is het een prima optie om online op zoek te gaan naar hulp.

De meest uiteenlopende redenen kunnen ten grondslag liggen aan het feit dat iemand niet altijd in staat is om in de buurt te zoeken naar een gepaste manier om iets te verbeteren. Onze groep online dokters bezit kennis op allerlei verschillende gebieden. Met hun diversiteit, kundigheid en scala aan praktijkervaring kunnen ze een ware rots in de branding zijn voor sommige gevallen.

Voor iedereen is het voor te stellen dat men graag wil weten hoe een online apotheek te werk gaat. Vooral voor iemand die nog nooit eerder gebruik heeft gemaakt van onze services, maar net zo goed voor mensen die dit misschien al wel eens ergens ander gedaan hebben. In de volgende uitleg geven we duidelijk aan wat er precies gebeurd op het moment dat u besluit om onze hulp in te schakelen. Stap voor stap komt u te weten hoe we samen op zoek gaan naar wat het beste voor u is. Door allereerst goed vast te stellen wat er aan de hand kunnen we in combinatie met onze kennis uitkijken naar hoe we onze weg het beste kunnen vervolgen.

Op zoek naar de beste medicijnen

Als online apotheek zijn wij ons er terdege van bewust dat onze klanten ons vooral bezoeken om een oplossing te vinden voor hun medische probleem. Door de juiste medicijnen aan te bieden proberen we dit zo treffend mogelijk aan te pakken zodat u sneller vrij van klachten kunt zijn. Het is hiervoor belangrijk dat u ons op de juiste manier inlicht en altijd informatie levert die helemaal op de waarheid berust is.

Door te zorgen voor duidelijkheid kunnen wij iedereen verder helpen. Onze ervaren klantenservice kan u daarnaast altijd te woord staan over uw bestelling mocht hier iets mee aan de hand zijn. Want buiten het medische gedeelte van onze service wordt bij ons een goede klantervaring uiteraard als net zo belangrijk beschouwd. Daarom hopen wij er altijd voor te zorgen dat u met een prettig gevoel onze website bezoekt en het bestellen en bezorgen van iedere bestelling zo soepel mogelijk verloopt.

Verstrekken van de juiste informatie

Om nader kennis te maken, in het bijzonder met uw medische achtergrond, kunt u een aantal formulieren invullen. Hierdoor weten wij beter wat er aan de hand is. Dit geeft tevens de mogelijkheid om u door te verwijzen naar onze artsen die gespecialiseerd zijn in uw specifieke kwetsuur. Zo kan er uitgezocht worden wat de beste manier van behandelen is. Wees gerust, een dergelijke consultatie is niets anders dan hoe dit normaal plaats zal vinden. Het enige verschil is dat het ditmaal online plaatsvindt in plaats van in een dokterspraktijk.

De juiste voorschrijving

Als gevolg van het invullen van de vragenlijst en aangeven wat er precies aan de hand is gaan we met de uitkomst aan de slag. Onze dokters gaan uw helpen door te kijken wat de meest voor de hand liggende opties zijn om te behandelen.  Aan de hand van deze uitkomsten kunt u medicijnen voorgeschreven krijgen. Onze dokters zullen ten alle tijden kijken of het verantwoord is om bepaalde medicijnen voor te schrijven, met uw medische achtergrond en geschiedenis in gedachten. Indien er een behandeling wordt voorgeschreven wordt het mogelijk om de juiste medicijnen te laten bezorgen. Dit gebeurd uiteraard nog steeds in alle anonimiteit als u dit wenst. Wij willen er, door op de bovenstaande manier te werk te gaan, altijd voor zorgen dat u op een verantwoorde en veilige manier behandeld wordt.

Overige opties

Mocht het niet mogelijk zijn om een bepaalde kuur te krijgen dan zijn er altijd nog andere opties. Het kan natuurlijk zo zijn dat iemand niet in de gelegenheid is het bovenstaande traject te doorlopen. Of er zijn andere redenen om dit niet te doen. Dan heeft u altijd nog de optie om bepaalde gezondheidsproducten te bestellen bij onze online apotheek. Doordat we samenwerken met andere apotheken en dokters kunnen we via deze weg altijd mogelijkheden of alternatieven aan u aanbieden.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Begrepen!