• Welkomstaanbieding voor iedereen
  • Tot 30% korting
  • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederlandse telefoon: Internationale telefoon:

Als online apotheeksite staat gerichte informatievoorziening op nummer één. Twijfelen over een eerste aankoop is normaal. Ons hulpteam krijgt vaak soortgelijke typen vragen binnen van nieuwe kopers. Hieronder is een 15-tal veelvoorkomende vraagstellingen te vinden die wij vaak moeten beantwoorden.

Hoe weet ik dat deze apothekerswebsite betrouwbaar is?

Veruit de meest voorkomende twijfels gaan over betrouwbaarheid en veiligheid. Dit begrijpen wij maar al te goed: Er zijn veel apothekerswebsites die schimmig opereren en er geen ethische codes op nahouden.

Apotheekwinkel24.com opereert in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze bedrijfsgegevens na te trekken, recensies op te zoeken én eens kennis te maken met ons professionele klantenserviceteam.

Is medicatie kopen bij een internetapotheek legaal in Nederland?

Absoluut, de legaliteit van medicijnverkoop in Nederland is onbetwist. Wij bezitten de benodigde vergunningen om beschikbare ED-pillen te verkopen. Dit is in het Hollandse wetboek zonder meer toegestaan.

Het is enkel mogelijk om internetaankopen te doen (en geen apothekersrecept), vanwege de moeilijkheid van het verkrijgen van een doktersrecept. Hiervoor is het nodig om een aantoonbaar medisch probleem te hebben (erectiele dysfunctie). Het schaars voorschrijven is een drempel voor geïnteresseerden, iets waar webaankopen een legitieme oplossing voor bieden.

Waarom zou ik erectiemedicijnen online moeten kopen?

Doktersvoorschriften zijn voor reguliere consumenten lastig te verkrijgen. Daarbij wordt een groot deel van de goedkopere middelen (er is geen vergoeding van de verzekering in Nederland) niet geleverd door fysieke apothekers, mocht u toch succesvol door de doktersscreening heen zijn gekomen. Het overgrote deel van de mannenpopulatie zal dit punt nooit bereiken, waardoor webaankoop de enige overgebleven keuze is.

Daarbij heeft digitaal aankopen doen het bijkomende voordeel dat er meer keuzevrijheden zijn voor de pillenkoper, naast het feit dat er een gemakkelijke thuisbezorging kan plaatsvinden, wat direct een mooie tijdsbesparing oplevert.

Welke pil/merknaam moet ik kiezen?

Standaardproducten in ons assortiment hebben een soortgelijke werkingsprocedure. De keuze zal voornamelijk neerkomen op persoonlijke voorkeursbasis en eventuele bijwerkingsverschijnselen.

Bestanddelen in merktabletten zijn gericht op de beïnvloeding van bloedvat enzymen. Hierbij maakt het weinig uit welke benamingen de tabletjes meekrijgen. Wil u marketingbonzen in de farmacie wereld niet spekken, dan is bewust kiezen voor generieken de juiste keuze.

Welke verschillen zijn er tussen generieke medicatie en merknamen?

Qua effectiviteit en werkingsmethodiek zijn generieken identiek aan merkgerichte medicijnen. Dit heeft allemaal te maken met patentregels: Wanneer een medicijnpatent verlopen is kunnen ook andere farmaceuten productie starten.

Generieke medicatie is kwalitatief gezien gelijk aan het origineel, maar wordt voor een lagere prijs verkocht. Bent u dus niet merkgebonden, dan is dit altijd prettiger voor uw portemonnee. Uw lichaam zal geen verschillen opmerken en prestaties zijn identiek.

Mijn doseringsvoorkeur is niet verkrijgbaar, wat nu?

Hoewel wij intensief werken aan het uitbreiden van verschillende doseringskeuzen, kunnen wij momenteel geen andere hoeveelheden leveren dan in onze webapotheek beschikbaar wordt gesteld.

Mocht u liever een lagere hoeveelheid innemen, dan kan doorsnijden met een keukenmesje een oplossing zijn. Een halve gebruiken kan het aantal milligrammen direct sterk verminderen om een kleine prestatieboost te geven. Een capsulepil is hier uiteraard niet geschikt voor, dit is enkel mogelijk voor tabletten in gedrukt poedervorm.

Wanneer is er gevaar voor overdosis?

Volgens voorschrift mag maximaal slechts één pil per dag worden ingenomen. Overschrijding kan ernstige gezondheidsklachten veroorzaken, dus onbedoelde gevaren zijn direct aanwezig bij overschrijding van de aanbevolen pildosering.

Mocht u als gevolg hiervan acute gezondheidsproblematiek ervaren, dan adviseren wij direct de eerste hulpdienst te raadplegen om gericht persoonlijk advies in te winnen.

Wij raden ten sterkste af aanbevolen dagelijkse hoeveelheden te overschrijden.

Is het erg om een dag innemen over te slaan?

Zeker niet! Anders dan reguliere medicijnvoorschriften zijn onze pillenproducten geen herhaalrecepten. Het is alleen benodigd een tablet te gebruiken vooraf aan de seksuele interactie met uw partner(s).

Zorgen maken over het ‘missen van een pilletje’ is dus compleet irrelevant in deze context. Wellicht heeft u in dit geval de gebruiksnoodzaak van de pil verkeerd ingeschat. Wil u toch liever herhaaldelijk slikken omdat u bang bent het anders te vergeten, dan altijd 24 uren tussen twee tabletjes in laten zitten om doseringen te spreiden.

Hoe kan ik de pillendoosjes het beste bewaren?

Houd pillendozen weg van vocht, licht en grote temperatuurschommelingen. Op kamertemperatuur in een donkere voorraadkast buiten kinderbereik houden heeft de voorkeur.

Opslag in een koelkast of in een vriesvak is niet gewenst, omdat dit beschadigingen of kwaliteitsverlies zou kunnen opleveren.

Hebben erectiemedicijnen een houdbaarheidsdatum?

Ja, maar kans bestaat dat het na verloop van tijd niet langer zal werken of zelfs giftig kan worden. Dit is afhankelijk van het type en de wijze van bewaren. Mocht de datum verlopen zijn, dan doet u er goed aan een nieuw doosje te bestellen.

Zijn erectiepillen geschikt voor vrouwelijke gebruikers?

In ons pillenassortiment is een speciale vrouwen stimulant te vinden. Lovegra pillen zijn ontworpen met een soortgelijke doelstelling als de bekendere Viagra pil.

Natuurlijk bestaat er geen vrouwenerectie, maar opwinding heeft ook in het vrouwenlichaam grotendeels te maken met bloedstroming richting de genitaliën. De producent heeft dit middel uitgebreid getest en speciaal voor een vrouwendoelgroep op de open medicatiemarkt gebracht. Wij raden dit elke vrouw zonder twijfel aan eens te proberen!

Is het veilig om erectiemedicatie te gebruiken?

Wanneer de bijsluiterinformatie exact wordt opgevolgd, kan er weinig mis gaan bij normale gebruikers. Ondanks dit feit is er een klein percentage medicijnslikkers die mogelijk een medisch probleem kunnen ervaren.

Eventuele neveneffect werkingen zijn tot in detail beschreven op de product pagina's, maar ook in de bijsluiterpapieren is hier voldoende over te lezen. Daarbij is op internetsites ook per ingrediënt uitgebreide info beschikbaar om uzelf van de nodige educatie te voorzien.

De gemiddelde, kerngezonde man kan met een gerust hart ons medicijnaanbod nemen. Een veelvoorkomende hoofdklopping of wangblos is echter lastig te voorkomen, zeker voor nieuwelingen en onbekenden met deze spullen. Deze kent gelukkig geen blijvende nadelen voor gebruikers.

Kan ik erectiemiddelen gebruiken samen met bestaande medicatie?

Dit is afhankelijk van het type medicijn. Gebruik u bloeddrukverlagers of bloedverdunners, of andere bloed-gerelateerde pilletjes dan kan er acuut gezondheidsgevaar ontstaan.

Een doktersconsultatie kan duidelijkheid verschaffen rondom veiligheid. Dit wordt ook in het bijsluiterpapier expliciet vermeld. Deze gedetailleerd doorlezen voor gebruik.

Waarom wil deze website mijn thuisadres weten?

Persoonsgegevens als adresdata is benodigd om postpakketten te versturen. Blijft u liever in de anonimiteit, dan is het mogelijk een postbus of pakketophaalpunt op te geven als alternatief adres.

Wees ervan bewust dat dit soort alternatieve adresgegevens mogelijk kunnen resulteren in een foute bezorging of automatische retournering. Wij raden hierom het invullen van thuisadressen aan waar mogelijk.

Worden er ook aanbiedingen of kortingsacties gehouden?

Jazeker, wij helpen graag de twijfelende geïnteresseerden met de incidentele kortingsactie of aanbieding. Afgeprijsde voorraad is duidelijk aangegeven op de site, maar bij voorkeur volgt u deze via onze correspondentie kanalen. De kortingsinformatie geven wij onder meer weg aan onze nieuwsbriefvolgers. Inschrijving is niet ingewikkeld, hiervoor hoeft u enkel een werkend account geactiveerd te hebben. Hier zit verder geen kostenplaatje aan vast. Direct profiteren dus, dat is altijd prettig!

Het reeds bestaande klantenbestand krijgt na aankoop automatisch een incidentele nieuwsbriefmail van ons. Naast kortingscodes vind u hierin onder meer ook interessante en relevante nieuwsberichten, updates van ons webteam over bijzondere ontwikkelingen binnen de erectiemiddelenindustrie en meer.

We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het