• Welkomstaanbieding voor iedereen
 • Tot 30% korting
 • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederland Telefoon: Internationale telefoon:

Ons Beleid

Algemene Voorwaarden

LEES ALSTUBLIEFT DE VOLGENDE ALGEMENE VOORWAARDEN AANDACHTIG VOORDAT U DEZE WEBSITE GEBRUIKT. U GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE BEVESTIGD UW ONVOORWAARDELIJKE ACCEPTATIE VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN DIE GELDEN. INDIEN U HET NIETS EENS BENT MET DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN, MAAK DAN ALSTUBLIEFT GEEN GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE.

Ongepast Materiaal                                                                                                        

Het is voor u verboden om materiaal te plaatsen of door te sturen wat in enige vorm onwettig, lasterlijk, onzedelijk, pornografisch, of schadelijk is, of enig ander materiaal dat gedrag kan aanmoedigen of aanstoot kan geven tot enige criminele activiteiten of burgerlijke aansprakelijkheid kan vergroten, of in andere vormen enige wet kan schenden. Ter aanvulling op vermogende wettelijke middelen die we hebben, als we constateren dat u een van de eerder genoemde verboden schendt, kunnen we actie ondernemen die we op dat moment noodzakelijk achtten om schending te voorkomen of te herstellen, inclusief het onmiddellijk verwijderen van deze website zonder limiet aan de gerelateerde materialen. We zullen volledige medewerking verlenen met de wettelijke autoriteiten of dagvaardingen en/of rechterlijke bevelen die ons leiden tot het bekendmaken van de identiteit van iemand die dergelijke materialen plaatst.

Merknamen                                                                                                             

Bepaalde merknamen, handelsnamen, service merken en logo´s gebruikt of weergegeven op deze website zijn geregistreerd en ongeregistreerde merknamen, handelsnamen en service merken in de Verenigde Staten en andere landen. Andere merknamen, handelsnamen en service merken gebruikt of weergegeven op deze website zijn de geregistreerde of ongeregistreerde merknamen, handelsnamen of service merken van hun respectievelijke eigenaren. Niets wat deze website bevat moet worden gezien als een toestemming, door betrokkenheid of op enige andere manier, als een licentie of recht tot het gebruiken van merknamen, handelsnamen, service merken of logo´s weergegeven op deze website zonder onze schriftelijke toestemming of de schriftelijke toestemming van een derde partij die eigenaar is.

Nauwkeurigheid van Informatie                                                                                     

We pogen altijd te verzekeren dat informatie op deze website volledig, nauwkeurig en actueel is. Ondanks al onze moeite kan informatie op deze website soms onnauwkeurig zijn, onvolledig of verouderd zijn. We vertegenwoordigen niet aan de compleetheid, nauwkeurigheid of hoe actueel enige vorm van informatie op deze website is. Producten die bijvoorbeeld op de website staan kunnen niet beschikbaar zijn, andere eigenschappen hebben dan vermeld, of kunnen een andere prijs hebben dan vermeld op de website. Ter aanvulling kunnen we wijzigingen aanbrengen over prijzen en beschikbaarheid zonder dit van tevoren te vermelden. Het is onze werkwijze om bestellingen te bevestigen per e-mail en/of telefonisch, toch is het ontvangstbewijs van een bestellingen per e-mail/telefoon niet een geldig bewijs van onze acceptatie van een bestelling of onze bevestiging van een aanbieding om een product of service te verkopen. We behouden ons het recht voor om zonder vermelding van tevoren een limiet te stellen aan de hoeveelheid van een service of product en/of het weigeren van service aan een klant. We kunnen ook verificatie eisen of nadere informatie voor het accepteren en/of verzenden van een bestelling.  

Producten, Services, Functies en Content

Alle producten, services, functies en content beschreven of afgebeeld op deze website kunnen ten alle tijden veranderen zonder melding hiervan. We doen alle mogelijke moeite om u nauwkeurige productinformatie te geven, zoals kleur, maat aanduiding, dosering, beschikbaarheid, etc. Houd er alstublieft rekening mee dat deze gemiddelden zijn en worden geleverd slecht met als doel het gemak hiervan. De omvatting van producten of services op een bepaald moment betekent niet en geeft geen garantie dat deze producten of services op enig moment beschikbaar zijn. Het is uw verantwoordelijkheid om aan alle normen voor lokale, provinciale, federale en internationale wetten te voldoen en aan deze te gehoorzamen (inclusief vereisten voor minimale leeftijd) met betrekking tot het bezit, gebruik en de verkoop van elk product wat hier gekocht wordt. Met het plaatsen van een bestelling, vertegenwoordigd u dat de producten zullen worden gebruikt op een wettige manier.

Privacy Beleid

Het beschermen van de veiligheid en de privacy van uw persoonlijke data is belangrijk voor ons. Daarom exploiteert ons bedrijf waarnaar wordt verwezen onder "Bedrijfsinformatie" haar website in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake persoonsgegevensbescherming, privacybescherming en gegevensbeveiliging.

Hierop volgend verschaffen wij informatie over de typen data die we verzamelen op onze website en aan de telefoon, de doeleinden waarvoor we deze data gebruiken en de partijen waarmee wij deze data delen, indien van toepassing. 

Verzamelde Data en Doel van Verwerking

We verzamelen alleen persoonlijke gegevens (bijv. Namen, adressen, telefoonnummers en e-mailadressen) in verband met de manier van werken van onze website wanneer u ons dergelijke gegevens vrijwillig hebt verstrekt (bijvoorbeeld via registratie, contactaanvragen, enquêtes, enz.) en wanneer wij het recht hebben om dergelijke gegevens te verwerken of te gebruiken op grond van toestemming die u aan ons hebt verleend of op basis van eventuele wettelijke bepalingen.

Als algemene regel zullen we dergelijke gegevens alleen gebruiken voor het doel waarvoor u deze gegevens aan ons hebt doorgegeven, zoals om uw vragen te beantwoorden, om uw bestellingen te verwerken of om toegang te verlenen tot bepaalde informatie of aanbiedingen.

Delen van Data                                                                                                              

Voor zover u aan ons uw toestemming hebt gegeven of wanneer we anderszins wettelijk gezien het recht hebben om dit te kunnen doen, zullen we uw persoonlijke gegevens delen met dochterondernemingen van ons bedrijf, indien van toepassing.

Gegevens zullen alleen worden gedeeld in verband met en in overeenstemming met toepasselijke wet- en regelgeving. We verkopen uw persoonlijke gegevens niet of brengen deze niet op enige andere manieren op de markt.

Herkenning 

We willen u graag informeren dat we onze producten opsturen in een bruin pakketje gemarkeerd als Cadeau. Alle medicaties zijn verpakt in bubbeltjesplastic zodat uw order behoed wordt voor enige vorm van schade.

Garanties

We garanderen de hoogste kwaliteit van alle medicatie vertegenwoordigd in onze Onine Apotheek, als lid van MIPA (Manitoba International Pharmacists Association). Alle producten zijn gecertificeerd en goedgekeurd door de FDA (U.S. Food and Drug Administration) en de HPFB (Health Products and Food Branch).

Onze medicaties zijn geproduceerd in India, Singapore, China, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Frankrijk, Puerto Rico en Turkije. 

Onze afdeling voor kwaliteitscontrole verzorgt testen van de producten om fouten te ontdekken voor alle medicatie vertegenwoordigd op onze website.  Our Quality Control Department provides testing of the products to uncover defects of all medications represented on our website. De vervaldatum van de medicijnen is niet langer dan twaalf maanden.

We werken met betrouwbare leveranciers en verzorgen overal ter wereld bezorging die op tijd zijn. Onze garantie verzending binnen 45 werkdagen beschrijft levering of nieuwe verzending binnen 45 werkdagen zonder extra kosten. 

We garanderen professionele, vakkundige klantenservice die 24 uur per dag bereikbaar is.

Bestelling Plaatsen en Verwerking

Kijk alstublieft alle data na op de afrekenpagina, deze bevat alle informatie over je bestelling. Klik dan op BEVESTIG GEGEVENS. Je kunt teruggaan en bepaalde dingen veranderen/aanpassen indien nodig. Vergeet niet om op BEVESTIG BESTELLING te drukken naderhand.

LET OP! Ververs alstublieft niet de pagina nadat u BEVESTIG BESTELLING geklikt hebt. Je bestelling zal dan twee keer geplaatst worden. We kunnen slechts één order van één persoon tegelijkertijd accepteren. 

We zorgen voor special seizoenskortingen voor onze klanten (5% en 15% korting op de normale prijs). Contacteer onze Klantenservice voor meer informatie. 

U wordt geïnformeerd over elke status van het verwerken van de bestelling (In de wacht/goedgekeurd/afgewezen/verzonden/opnieuw verzonden) via e-mail. Indien u het niet binnen 24 uur ontvangt, neem dan alstublieft contact op met onze Klantenservice via het Contact Us formulier.

Na het indienen van een order krijgt het de status in de wacht. In sommige gevallen kan het 72 uur duren voordat de order verwerkt is om frauduleuze orders en enige fouten in uw order informatie te vermijden. Uw creditcard zal alleen belast worden indien de order is bevestigd en goed is gekeurd door onze Fraude Afdeling.

BELANGRIJK! In sommige gevallen kan het precies geïnde bedrag verschillen van het totale bedrag op de factuur vanwege de kosten voor buitenlandse transacties. Let hier alstublieft goed op voordat u een bestelling plaatst. De kosten voor buitenlandse transacties kan worden geïnd ongeacht de betalingsmethode (credit card, Ideal, prepaid, voucher, etc.).

Verzendkosten en Levertijd

Onze Online Apotheek biedt 2 manieren van verzending:

Verzendmethode/Prijs Bestelling

0-300

300-400

400+

EMS (Express Mail Service) 7-12 werkdagen (in sommige gevallen tot 25 werkdagen)

€30

€15

GRATIS

International Registered Mail 14-21 werkdagen (in sommige gevallen tot 35 werkdagen)

€20

GRATIS

GRATIS

BELANGRIJK! Verzendtijd is stipt in de meeste gevallen maar kan niet gegarandeerd worden vanwege onvoorziene gebeurtenissen (bijv. natuurrampen, weersomstandigheden, vakanties, politieke onrust in het land van verzending, doorvoer landen en bestemmingslanden) en andere gebeurtenissen die het verzendproces kunnen ontwrichten.


Wees op de hoogte dat uw bestelling niet kan worden verzonden of geleverd in het weekend of op feestdagen.

U zult een tracking ID ontvangen via e-mail zodat u uw order kunt volgen wanneer deze het land van bestemming bereikt. Indien u geen e-mail met een tracking ID ontvangt binnen 5 werkdagen, neemt u dan alstublieft contact op met onze Klantenservice door gebruikt te maken van het Contact Us formulier.

Indien de voorgaande bestelling niet is geleverd om enige reden kunnen we geen nieuwe verwerken. Wanneer de deadline is verstreken en u nog steeds geen betselling heeft, plaats dan alstublieft geen nieuwe. Neem contact op met onze Klantenservice en we zullen gratis de voorgaand bestelling opnieuw verzenden.

U kunt op onze website uw order volgen in de Track My Order optie in het menu of door één van de volgende links te gebruiken. Als u uw order niet kunt volgen, neem alstublieft contact op met onze Klantenservice per telefoon of door het Contact Us formulier te gebruiken. 

Volg informatie kan tijdelijk niet beschikbaar zijn omdat het Tracking ID pas begint te werken wanneer het pakketje het land van bestemming bereikt. Sommige pakketjes verzonden naar de Verenigde Staten, Australië, Duitsland, Canada en Oostenrijk kunnen ALLEEN de bestelling status “bestelling verzonden” of beide “bestelling verzonden” en “order heeft land van bestemming bereikt” hebben.

U kunt de status van uw bestelling controleren door gebruik te maken van deze tracking websites en zo het land van verzenden te herkennen aan de hand van het format van de Tracking ID: 

Tracking Nummer Format

Order Tracking Link

Land van Verzending

eindigt met “IN” (bijv. AB012345678IN)

http://www.indiapost.gov.in/ http://www.track-trace.com/ 

India

eindigt met “HK” (bijv. AB012345678HK)

http://www.17track.net/ 

China

eindigt met “CN” (bijv. AB012345678CN)

http://www.17track.net/ 

China

begint met “RX”, eindigt met “CH” (bijv. RX012345678CH)

http://www.17track.net/ 

Singapore

begint met “RT”, eindigt met “SG” (bijv.RT012345678SG)

http://beta.singpost.com/track-items/ 

Singapore

begint met “RA”, eindigt met “SG” bijv. RA012345678SG

http://www.track-trace.com/ 

Singapore

begint met “LN”, eindigt met “SG” (bijv. LN012345678SG)

http://www.track-trace.com/ 

Singapore

begint met “RW”, eindigt met “SG” (bijv. RW012345678SG)

http://www.track-trace.com/ 

Singapore

begint met “INVLFRK” (bijv. INVLFRK0123)

http://webtrack.dhlglobalmail.com/ 

Singapore

begint met “INSAC” (bijv. INSAC0123456789)

https://dhlecommerce.asia/Portal/Track 

Singapore

begint met “RX”, eindigt met “DE” (bijv. RX012345678DE)

http://webtrack.dhlglobalmail.com/ 

Singapore

eindigt met “DE” (bijv. AB012345678DE)

http://webtrack.dhlglobalmail.com/ 

Singapore

begint met “P”, bevat “VLS15” P1828877VLS1510

http://webtrack.dhlglobalmail.com/ 

Singapore

begint met “SGACRM7ORDER” (bijv. SGACRM7ORDER00123456789)

http://webtrack.dhlglobalmail.com/ 

Singapore

begint met “SGAFP” (bijv. SGAFP123456)

https://dhlecommerce.asia/Portal/Track 

Singapore

eindigt met “DE” (bijv. AB012345678DE)

https://www.deutschepost.de/sendung/simpleQueryResult.html 

Duitsland

eindigt met “A” (bijv. 01234567A)

http://www.trackyourparcel.eu/ 

Duitsland

eindigt met “G” (bijv. 01234567891111G)

https://www.dpd.com/tracking/ 

Duitsland

eindigt met “GB” (bijv.. AB012345678GB)

http://www.parcelforce.com/track-trace 

Verenigd Koninkrijk

eindigt met “NL” (bijv. AB012345678NL)

http://www.postnl.post 

Nederland

bevat 11 cijfers (bijv. 012345678910)

https://gls-group.eu/SK/en/parcel-tracking?match 

Slowakije

eindigt met “LT” (bijv. AB012345678LT)

http://www.17track.net/ 

Litouwen

U kunt de status van uw bestelling controleren door gebruik te maken van de volgende tracking websites aan de hand van het land van bestemming:

Land van Bestemming

Link

Australië

http://ice.auspost.com.au/

Oostenrijk

http://www.post.at/

Canada

http://www.canadapost.ca/

Duitsland

https://www.deutschepost.de/sendung/simpleQuery.html

Finland

http://www.posti.fi/english/eservices/itemtracking/index.html

Verenigd Koninkrijk

http://www.parcelforce.com/portal/pw/track?catId=7500082

Ierland

http://track.anpost.ie/track/trackone.html

Japan

http://tracking.post.japanpost.jp/service/numberSearch.do?locale=en&searchKind=S004

Mexico

http://www.correosdemexico.gob.mx/English/Paginas/track.aspx

Nederland

http://www.postnl.post/

Nieuw Zeeland

http://www.nzpost.co.nz/Cultures/en-NZ/OnlineTools/Tracking/

Noorwegen

http://www.posten.no/

Spanje

http://www.correos.es/

Zweden

http://www.posten.se/tracktrace/TrackConsignments_do.jsp?lang=GB

Zwitserland

http://www.swisspost.ch

Verenigde Staten

http://www.usps.com/shipping/trackandconfirm.htm

Italië

http://www.poste.it/online/dovequando/home.do

Overige

http://www.track-trace.com/post

Onjuist Verzend Adres

Zorg er alstublieft voor dat u het juiste verzendadres invoert op de afrekenpagina en controleer de informatie nogmaals voor het bevestigen van de order. Vergeet niet om alle noodzakelijke informatie in te vullen in het Adresveld, inclusief huisnummer en eventuele toevoeging, zodat uw pakket u op tijd kan bereiken.

BELANGRIJK! We verzenden niet naar enige bedrijfs- of publieke adressen. Dergelijke verzendadressen zullen moeten worden veranderd naar huisadressen of postbussen. Als niemand beschikbaar is om uw bestelling te ontvangen, wordt het naar een plaatselijk postkantoor gebracht waar u het later op kunt halen.

Factuur adressen, zoals postkantoren, worden niet geaccepteerd. Het systeem zal dergelijke bestellingen niet kunnen verwerken naar deze adressen.

Als je aanpassingen of toevoegingen aan je adres wilt doen, neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice door gebruik te maken van het Contact Us formulier of per telefoon binnen 24 uur nadat de bestelling is geplaatst. Vanaf het moment dat de order is verzonden kunnen we geen informatie meer veranderen.

BELANGRIJK! Indien de klant verkeerde of missende informatie verschaft in het verzendadres kan dit zorgen voor vertraging of geen levering (het pakket kan worden teruggestuurd naar de verzender) en het product zal opnieuw worden verzonden op kosten van de klant.

Annulering Bestelling

Als u uw bestelling wilt annuleren, neem alstublieft contact op met onze Klantenservice door het Contact Us formulier te gebruiken of per telefoon en geef ons uw reden voor annulering. U kunt uw bestelling annuleren binnen 24 uur na plaatsing hiervan. Verzonden bestellingen kunnen niet worden geannuleerd of terugbetaald.

Indien uw bestelling geweigerd is, probeer onze Klantenservice dan te contacteren om erachter te komen wat de reden is voor het weigeren voordat u een nieuwe bestelling plaatst.

Retouren

Het spijt ons, maar we accepteren geen retouren. Als u het verkeerde product heeft ontvangen of het pakket beschadigd is, neem alstublieft contact op met onze Klantenservice door gebruik te maken van het Contact Us formulier of per telefoon en ons vakkundige Ondersteuningsteam zal de beste oplossing zoeken voor uw probleem.

Terugbetaling en Opnieuw Verzenden

Als u niet tevreden bent met het aangekochte product of het om enige reden niet ontvangen hebt, neem alstublieft direct contact op met onze Klantenservice door gebruik te maken van het Contact Us formulier of per telefoon. We zullen de beste oplossing voor uw probleem aanbieden.

We zullen een terugbetaling verwerken of uw bestelling gratis opnieuw verzenden indien:

 1. Uw aanvraag om de bestelling te annuleren gestuurd was VOOR verzending.
 2. U gekozen product momenteel niet beschikbaar is.
 3. U gekozen verzendmethode tijdelijk onbeschikbaar is.
 4. Verkeerde of beschadigde producten zijn geleverd, bijv, gebroken pillen (foto van het pakket en het product moeten worden aangeleverd)
 5. Het product niet effectief is (foto van het pakket en het product moeten worden aangeleverd). 
 6. Het pakket niet binnen een specifieke tijd door de klant is ontvangen.
 7. De verzender de bestelling naar een verkeerd bezorgadres heeft verzonden.


BELANGRIJK! We doen ALLEEN een terugbetaling in gevallen waarbij het pakket niet wordt geleverd binnen een specifieke tijd na het opnieuw verzenden.

We verzenden alleen opnieuw de missende artikelen van een bestelling in gevallen wanneer de levering deels is mislukt (niet alle producten zijn aangekomen binnen de specifieke levertijd). Foto van het pakket en het product moeten worden aangeleverd. 

We doen GEEN terugbetaling of nieuwe verzending wanneer:

 1. U aanvraagt de bestelling te annuleren NADAT deze is verzonden.
 2. Het verkeerde leveradres is opgegeven door de klant waardoor er niet geleverd kon worden. 
 3. De klant de bestelling niet heeft afgehaald en het terug is gestuurd naar de verzender. 
 4. De bestelling is geplaatst meer dan 6 maanden voor de aanvraag van de terugbetaling/nieuwe verzending.


BELANGRIJK! Zodra uw terugbetaling is verwerkt duurt het 7-14 werkdagen voordat het op uw creditcard overzicht verschijnt. In bijzondere gevallen, kan het soms tot 21 dagen duren. Dit hangt in grote mate af van hoe uw bank credit card transacties verwerkt en de aansluiting tussen banken.  

Verzendtijd is stipt in de meeste gevallen maar kan niet gegarandeerd worden vanwege onvoorziene gebeurtenissen (bijv. natuurrampen, weersomstandigheden, vakanties, politieke onrust in het land van verzending, doorvoer landen en bestemmingslanden) en andere gebeurtenissen die het verzendproces kunnen ontwrichten. Wees op de hoogte dat uw bestelling niet kan worden verzonden of geleverd in het weekend of op feestdagen.

Disclaimer

We verschaffen onze klanten algemene informatie over medicaties vertegenwoordigd in onze Online Apotheek. 

We provide our customers with general information about medications represented at our Online Pharmacy. Dit omvat niet alle mogelijke interacties met geneesmiddelen, bijwerkingen hiervan of eventuele voorzorgsmaatregelen.

BELANGRIJK! Informatie over medicijnen gegeven op de website kan niet gebruikt worden voor doeleinden als zelfbehandeling en/of zelfdiagnose. 

BELANGRIJK! Om goede resultaten te bereiken, lees de instructies zorgvuldig voor het nemen van een medicijn, in het bijzonder bijwerkingen en dosering. Raadpleeg alstublieft uw dokter om eventuele risico´s te vermijden. 

Iedere specifieke instructies voor het nemen van een bepaald medicijn moeten overeen worden gekomen met uw dokter. We zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade (direct of indirect) veroorzaakt door onjuist gebruik van de informatie verschaft of als een resultaat van zelfbehandeling.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Begrepen!