• Welkomstaanbieding voor iedereen
 • Tot 30% korting
 • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederlandse telefoon: Internationale telefoon:

Vermox (mebendazol)

4.6
Vermox Generic

Vermox bevat een werkzame substantie genaamd mebendazol wat gebruikt wordt tegen bepaalde worminfecties. Het geneesmedicijn is effectief in het behandelen van de navolgende soorten larven of wormen van deze wormsoorten: mijnwormpjes, spoelwormen, lintwormen, aarsmade, zweepwormpjes en draadwormen. Als je niet zeker bent of de juiste medicatie voor jou Vermox is, is het aangeraden om de huisarts te contacteren.

Vermox Generic 100mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
10 pillen € 2.80
28.00
20 pillen € 1.84
36.88
€ 19.12
30 pillen € 1.60
48.14
€ 35.86 + 2 pillen
60 pillen € 1.29
77.31
€ 90.69 + 4 pillen
90 pillen € 1.14
102.72
€ 149.28 + 6 pillen
120 pillen € 1.09
131.17
€ 204.83 + 8 pillen
180 pillen € 0.99
178.79
€ 325.21 + 10 pillen
270 pillen € 0.94
254.65
€ 501.35 + 10 pillen
360 pillen € 0.92
330.64
€ 677.36 + 20 pillen

De beste methode om Vermox te gebruiken

Benut altijd Vermox (mebendazol) volgens de bijsluiter voorschriften en de raadgeving van de apothekers. Als je twijfels over het consumeren van dit medicatiemiddel hebt, is het aangeraden om de medisch professionals te contacteren. Wanneer je het mebendazol kuur neemt moet je het altijd afmaken. Je moet de hoeveelheid dat voorgeschreven is helemaal opgemaken worden. De reden hiervoor is het feit dat verschillende infectiewormen een resistentie kunnen opbouwen tegen het Vermox kuur waardoor de geneesmedicijnen niet of minder effectief werken. Hierdoor kan de kans ontstaan dat de infectie niet compleet genezen wordt.

De standaarddosering van Vermox tabletten bestaat uit 100 milligram. De hoeveelheid tabletten van Vermox die je moet innemen verschilt per wormsoort en infectie. Hieronder kun je de standaarddosis en innametijd voor verschillende wormeninfecties vonden.

Voor mensen die geïnfecteerd zijn door aarsmaden is de voorgedragen dosering 1 dragee direct innemen. Twee weken na de eerste pastille moet de tweede tablet worden ingenomen.

Voor de personen die geïnfecteerd zijn door een spoel-, zweep- of mijnworm is de aanbevolen dosering 1 pilletje in de ochtend en eentje in de avond. Dit moet gedaan worden gedurende drie achtereenvolgende dagen. Wanneer je nog steeds last van de worminfectie aanvoelt na het volledig nemen van de geneeskuur, moet je advies aan je dokter vragen. Het is in specifieke gevallen benodigd om een kuur te hernemen om de effectiviteit te garanderen.

In tegenstelling tot andere kuren hoef je Vermox niet perse tijdens of voor een maaltijd in te nemen. Je kunt de Vermox tablet geheel doorslikken met wat water of ervoor kiezen om dit tablet te gaan doorkauwen.

Kan je mebendazol in een online apotheek bestellen?

Ja dat kan zeker! Je kunt rezeptfrei dit geneesmiddeltje orderen in dit online apotheek. Deze medicamentjes staat op voorraad en je kunt zelf bepalen waar en wanneer je dit wilt kopen. De prijs is erg laag vergeleken met andere online farmaciewinkels. Veel gebruikers van dit heelmiddel hebben ook positieve ervaringen met de Vermox-pillen van dit apotheek.

Waar kan je Vermox (mebendazol) kopen?

De vraag die mensen vaak stellen is, waar kan je Vermox (mebendazol) kopen. Je kunt mebendazol-pillen in dit online apotheek bestellen zonder moeite. Online apotheken hebben vaak een nu bestellen morgen in huis beleid.

Veel consumenten prijzen hoe snel het werkt en hoe effectief de werking van het geneesmedicamentjes is in het bestrijden van verschillende infectiewormsoorten. Je hoeft je niet meer af te vragen waar te koop, maar eerder wanneer te koop. Je kunt zonder moeite de heelmiddelen bestellen en binnen enkele dagen in je huis hebben.

Maatregelen die je moet nemen wanneer je te veel Vermox hebt ingenomen

Neem haastig contact op met de wijkdokter wanneer je een surplus van dit Vermox medicijn hebt ingenomen. Dit medicatiemedicijn is niet bedoeld voor langdurig benutting en bij misbruik van dit middel kunnen er ernstige gevolgen optreden. Wanneer je een grote hoeveelheden van dit geneesmedicament voor een langdurige periode inneemt kun je lever-, nier- en bloedstoornissen en haartuitval ervaren.

Er zijn ook nog een aantal andere gevolgen die wanneer je meer Vermox dan de aanbevolen dosering volgens de gebruiksaanwijzingen hebt ingenomen kunnen optreden.

Een aantal gevolgen kunnen zijn: Misselijkheid, draaierigheid, buikloop, braken, koliek, maagproblemen en darmklachten. Je moet aanstonds met de EHBO contact opnemen in het geval dat je deze negatieve effecten proeft.

Er is een mogelijkheid dat de arts je norit of actieve houtskool zult voorschrijven als een oplossing voor de overconsumptie van het middel.

Bekijk het forum van de online drogist voor de bijeffecten en consultatie over de gebruiksaanwijzing van het item.

Mag je halverwege stoppen met het innemen van mebendazol?

Nee, zoals aanbevolen wordt bij elk ander geneeswijze is het belangrijk dat je niet plotselings stopt met het nuttigen van het kuurtherapie. Het is van groot belang dat je dit genezing afmaakt, ook wanneer je geen symptomen meer ondervindt van de parasitaire wormen. Wanneer je de kuurbehandeling gaat stopzetten voordat het afgelopen is kan het zijn dat de parasiet een resistentie tegen de kuurgenezing gaat ontwikkelen. Wanneer je twijfels hebt over het usance van dit genezingskuur kun je altijd converseren met de farmacie bemiddelaar.

Tips voor het bewaren van Vermox

Om de maximale effectiviteit van dit huismedicijn te conserveren is het doorslaggevend dat je het opslaat op een bekoelde opslagplek onder 25 graden Celsius. Je kunt het bewaren in de oorspronkelijke verpakking en zorg ervoor dat je het beschermd tegen zonlicht.

Zorg ervoor dat kinderen geen toegang tot het huismedicatie hebben. Na de uiterste houdbaarheidsdatum van het middel is het aanbevolen om het niet meer te utiliseren. Je kunt de exacte vervaldatum op de emballage vinden. De jaar en maand van de afloopdatum staan daar vermeld.

Wanneer je het product niet meer nodig hebt en het wil wegwerpen is het zwaarwegend dat je het niet door het toilet of gootsteen gaat gooien. Ook mag je ze niet zomaar in de vuilnisbak werpen. Om de geneesmiddelen op een milieuvriendelijke manier te vernietigen kun je verbinding maken met de apotheek voor meer informatie.

Mogelijke bijwerkingen bij het gebruiken van het Vermox medicatie?

Het is bijna vanzelfsprekend dat er potentiële bijwerkingen kunnen worden aangevoeld wanneer mensen een geneesmiddel verorberen. Elk persoon reageert verschillend op een medicatiemiddel en het kan dus zijn dat er verschillende bijeffecten ervaart kunnen worden. Hieronder kun je de verschillende effecten gegroepeerd op basis van frequentie vinden:

 • Zeldzaam: Dit komt voor bij minder dan 1 tot 10 op de 10.000 personen.
 • Soms: Dit komt voor bij 1 tot 10 op de 1.000 personen.
 • Vaak: Dit komt voor bij 1 tot 10 op de 100 personen.

Zeldzaam

 • Huiduitslag, netelroos, gezwollen aangezicht, haaruitval, jeuk.
 • Syndroom van Stevens-Johnson, bij deze huidaandoening kunnen patiënten een pijnlijke uitslag krijgen wat uit eindelijk kan verergeren tot necrose.
 • Draaierigheid, duizeligheid of stuipen.
 • Afwijkende leverfunctietesten of een leverontsteking.
 • Witte bloedcellen deficiëntie.

Soms

 • Darmklachten.
 • Winderigheid.
 • Maagproblemen.

Vaak

 • Milde tot lichte buikpijn.

Naast de bijverschijnselen hierboven zijn er nog een aantal symptomen die kunnen optreden bij het consumeren van Vermox. Het is zwaarwegend dat je rechtstreeks contact opneemt met het ziekenhuispersoneel wanneer je 1 of meer van de volgende ziekteverschijnselen meemaakt:

 • Wanneer je na de toediening van het huismedicament een zorgwekkende overgevoeligheidsreactie ondervindt zoals opwelling, netelroos, ademhalingsmoeilijkheden, flauwte, jeukerigheid, terwijl je andere ziektesymptomen ervaart.
 • Wanneer je na de toediening van het heelmiddeltje ademnood, huiduitslag, gezwollen aangezicht of kriebeligheid ervaart.
 • Wanneer je na de toediening van het artsenij een zorgelijke huidstoornis ervaart zoals pijnlijke zweren in je anogenitale regio (dat wil zeggen rondom de geslachtsdelen en aars), huiduitslag, zweren in de ogen of mond en koorts.

Heb je ondraaglijk last van een ziekteverschijnsel? Of heb je last van een bijverschijnsel die niet vermeld staat op de bijsluiter? Neem dan gerust contact op met de apotheker of wijkarts.

Is Vermox (mebendazol) gebruiken tijdens zwangerschap gevaarlijk?

Er kunnen verschillende risico’s bijkomen voor de ongeboren foetus in je lichaam wanneer je zwanger bent en mebendazol wilt gaan benutten. Vooral tijdens de eerste drie maanden van je zwangerschap kan het risicovol zijn voor je kind. Daarom moet het utiliseren tijdens de zwangerschapsmaanden worden besproken met een medisch professional.

Ook kan dit artsenijmiddel een invloed hebben op het geven van borstvoeding. Er kunnen restanten of giftige stoffen in het moedermelk terecht komen wanneer je dit geneesremedie gebruikt. Overleg dus eerst met de huisdokter of het veilig is om dit geneespillen te benuttigen bij een worminfectie.

Effect van andere geneesmiddelen op mebendazol

Er kunnen tegenstrijdige werkingen optreden wanneer je meerdere geneesremedies tegelijkertijd gebruikt. Je lichaam kan vreemde interacties hebben op gevariëerde medicaties wanneer ze in een bepaalde combinatie worden gebruikt. Daarom is het verstandig om een medicijnlijst op te stellen en aan je arts te gaan voordragen. Door dit te doen kan de arts een deskundig oordeel doen en je advies geven over het tegelijk bezigen van verscheidene medicijnen.

Aanvullende informatie van Vermox (mebendazol)

In het Vermox tablet is het werkzame stof mebendazol. Per pil zit er 100 mg van dit stof in. Een aantal andere ingrediënten van dit remedietjes zijn maìszetmeel, gehydrogeneerde katoenzaadolie, natriumzetmeelglycolaat, zonnegeel FCF, microkristallijne cellulose, sacharine-natrium, siliciumdioxide, magnesiumstearaat en nog meer. Voor de gehele ingrediëntenlijst kun je op de verpakking kijken.

Per Vermox verpakking zitten er 6 tabletten in. De dragees zijn in een blisterverpakking geplaatst per half dozijn. De tabletten hebben een sinaasappelsmaak en zijn lichtoranje van kleur. De ronde pastilles kunnen makkelijk in tweeën worden gedeeld via het breuklijntje in het midden. Mebendazol in een online apotheek bestellen is erg eenvoudig, snel en veilig. Twijfel dus niet en plaats een bestelling.

Het hanteren van Vermox kan een worminfectie voorkomen, maar een gezond levensstijl en darmflora kan hier ook voor zorgen. Richt wat aandacht op wat je consumeert en in je lichaam stopt. Als je een gezond lichaam hebt kun je meerdere ziektes natuurlijk bestrijden zonder enige medicijnen.

Getuigenissen

Dankzij ondersteuning voor hulp bij het kopen van Vermox Generic.

Bevredigende klantervaring.

Iedereen zou zijn Vermox Generic hier moeten kopen.


We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het