• Welkomstaanbieding voor iedereen
 • Tot 30% korting
 • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederlandse telefoon: Internationale telefoon:

Dankzij de informatie op onze website kunt u gemakkelijk en snel aankopen afronden. Het proces van aankoop is niet ingewikkeld, maar vaak hebben mensen nog wat prangende vragen over het proces van aankoop.

Daarom helpt deze pagina om de aankoopprocedure verder te verduidelijken. Mocht uw antwoord niet duidelijk worden na het doornemen van de informatie, dan adviseren we eventjes ons webteam aan te spreken via het hiervoor bedoelde contactformulier, te vinden in het hoofdmenu bovenaan de website.

Deze vraagstellingen focussen zich exclusief op het transactieproces (en alles wat hierbij komt kijken), de inhoudelijke informatie rondom productgebruik is elders te raadplegen in FAQ vorm.

Bestaan er aankooplimieten?

Nee, er is geen aankooplimiet voor gekochte aantallen. Iedere koper is vrij om naar eigen inzicht producten in te slaan.

Is registratie verplicht voordat een betaling wordt gedaan?

Er is geen registratieverplichting vooraf aan betalingen. Een account aanmaken is dus optioneel.

Mocht u apotheekwinkel24.com voor de eerste maal (als gast) gebruiken, dan wordt er na het invullen van persoonsgegevens automatisch een persoonlijk account aangemaakt.

Deze accountgegevens zijn vervolgens ook bij toekomstige sessies te gebruiken voor aankopen. Een tweede koop kan hierdoor wederom met de eerder ingevulde data worden voltooid (indien het bestaande account actief is ingelogd).

De inlogdata van nieuwe accounts zal bovendien worden toegezonden via e-mail, wat handig is voor toekomstige referentie.

Hoe werkt het online kopen van erectiemedicijnen?

Het proces van aankoop is gemakkelijk te volgen voor elke nieuwe klant. De gebruiker vult zijn winkelmandje door producten te selecteren, klikt vervolgens op “afrekenen” en vult de volgende persoonlijke gegevens in om een bestelling af te ronden:

 • Voornaam
 • Achternaam
 • Adres
 • Plaatsnaam
 • Postcode
 • Land
 • Telefoonnummer
 • Voorkeur van verzendmethode

Wij bewaren deze persoonlijke informatie vertrouwelijk. Het is nodig om deze info te verzamelen om een verzending te initialiseren.

Nadat de persoonsgegevens zijn ingevuld, kan er betaald worden middels één van de volgende drie betaalmethoden (er zijn geen andere betaalopties mogelijk):

 • Visa
 • Mastercard
 • American Express kaart

De order is niet bevestigd, wat kan ik hieraan doen?

Geen paniek, waarschijnlijk is de bevestigingsmail terecht gekomen in de spamfolder van uw inbox. Controleer de map “reclame” in het door u ingevulde emailadres en check of het bericht hier per abuis terecht gekomen is.

Het kan enkele minuten duren voordat een bevestiging is verstuurd, het kan soms ook helpen om uw mailbox even een aantal keer te verversen. Ook kan een mailserver soms wat haperen, even wat extra geduld hebben is hierom een verstandige oplossing.

Mocht u de orderbevestiging vinden in uw spam inbox, dan adviseren we om de verzender als “veilig” te markeren. Het toevoegen van apotheekwinkel24.com aan uw vriendenlijst helpt om toekomstige berichtgeving direct succesvol te ontvangen.

Waarom is mijn bestelling afgewezen en hoe voorkom ik dit?

Vervelend dat u dit meemaakt. Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben, waaronder een ontoereikende balans op uw kredietkaart, of een betalingsblokkade van uw bank.

Wij hopen dat één van de onderstaande oplossingen het probleem voor u kan oplossen:

 • Controleer de balans op uw creditcard. Mocht deze onvoldoende zijn dan is het nodig eerst het benodigde bedrag bij te plaatsen op uw kaart.
 • Accepteert de betaalkaart geen digitale transacties, vraag uw bankmedewerker dan om deze te activeren (eventueel specifiek voor onze website). Update uw account en neem even contract op met apotheekwinkel24.com om de betaling alsnog te voltooien.
 • Plaats een volledig nieuwe bestelling met een andere betaalkaart en voltooi de aankoop door de benodigde gegevens opnieuw in te vullen.

Mochten deze oplossingen niet toereikend zijn, dan staat ons webcareteam klaar om een individuele oplossing samen met u te bedenken.

Kunnen geplaatste bestellingen worden gecancelled?

Ja, tijdig cancellen van een bestelling is mogelijk, zij het onder specifieke voorwaarden.

Het terugdraaien van een zojuist voltooide order is alleen mogelijk wanneer het pakket nog niet is verzonden naar het ingevulde adres.

Reeds verstuurde pakketten worden door ons overgeheveld naar de nationale postdienst. Wanneer een pakketje eenmaal uit ons warenhuis vertrokken is, kan deze jammer genoeg niet meer worden teruggedraaid. Zoals u weet bestaat er een wettelijke mogelijkheid tot retourneren (met een termijn van 2 weken), mocht er een gebrek zijn aan het bestelde product.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Het overkomt iedereen wel eens. Wachtwoorden moeten op ontzettend veel locaties worden gebruikt, dus eentje per ongelijk vergeten is niet heel vreemd.

Vrees niet! Een nieuw wachtwoord kan simpelweg worden aangevraagd door het bestaande mailadres van uw gecreëerde account in te vullen. Een hyperlink voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord zal direct naar u worden toegezonden.

We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het