• Welkomstaanbieding voor iedereen
  • Tot 30% korting
  • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederland Telefoon: Internationale telefoon:

Wat kan ik doen als ik een probleem ondervindt met mijn bestelling?

Indien er iets niet goed is gegaan met uw bestelling of u het vermoeden heeft dat er iets niet klopt kunt u het beste zo snel mogelijk contact met onze klantenservice opnemen. Dit kan via bijvoorbeeld het Contact Us formulier op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Hoe kan ik mijn online bestelling betalen?

Wanneer u alles goed heeft ingevuld en op de afrekenpagina bent zijn er verschillende manieren om af te rekenen. Deze worden ook wel betaalmethoden genoemd. Op deze website ziet u deze staan en weet u zodoende welke opties u heeft om het totale bedrag te voldoen voor uw bestelling. Let er goed op dat al uw verschafte informatie correct is, want dit is belangrijk voor de succesvolle verwerking van de bestelling.

Welke gegevens heb ik nodig om te kunnen bestellen?

Om ervoor te kunnen zorgen dat een bestelling zo snel en efficiënt mogelijk verwerkt kan worden is het essentieel dat we de juiste informatie ontvangen. De gegevens die wij daarbij vragen zijn noodzakelijk voor het slagen van de betaling en het goed afronden van de uiteindelijke bestelling. Dit is de reden dat het adres bijvoorbeeld altijd volledig moet worden ingevuld.

Indien ik een fout maak in mijn bestelling, hoe kan ik deze dan herstellen?

Het korte en juiste antwoord op deze vraag is ja. Wanneer er iets niet goed gaat met een bestelling, zoals het bestellen van een verkeerd product of het aanleveren van verkeerde gegevens kan dit nog hersteld worden. Als u dit wilt doen is het wel van belang dat dit binnen 24 uur gebeurd nadat de bestelling is geplaatst. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alles kan worden aangepast voordat een bestelling daadwerkelijk wordt verzonden.

Kan ik wijzigingen doorvoeren na mijn bestelling?

Ook voor de doorvoering van wijzigingen geldt dat dit in principe binnen 24 uur na plaatsing mogelijk is. Kiest u ervoor om uw pakket toch op een ander adres te laten bezorgen of is het verkeerde product besteld? Geen probleem, zorg er alleen wel voor dat het bijtijds gemeld wordt door contact met onze Klantenservice op te nemen. Zij zullen u graag te woord staan en ervoor zorgen dat het probleem wordt opgelost.

Wat is de levertijd voor een bestelling bij jullie Online Apotheek?

De precieze levertijd van een bestelling is moeilijk te zeggen omdat dit van bepaalde factoren af kan hangen. Wij bezorgen over de hele wereld waardoor we tevens te maken krijgen met verschillende partijen die de bezorgingen afhandelen. U kunt wel altijd uw pakketje volgen vanaf het moment dat dit in het land van bezorging is aangekomen. Wat we in ieder geval met zekerheid kunnen zeggen is dat een bestelling bij ons altijd binnen 24 uur verwerkt wordt en aangeboden wordt voor verzending. Voor verdere informatie kunt u kijken op de websites van de partij die de bestelling aanlevert in uw land. Wel geldt wereldwijd dat het nooit langer dan 30 dagen zal moeten duren voordat een pakketje van ons aankomt.

Welke vervolgstappen neem ik als ik denk dat mijn bestelling niet is aangekomen?

Mocht het zo zijn dat een bestelling na lange tijd nog steeds niet is aangekomen en u denkt dat er iets fout is gegaan, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Door het Contact Us formulier op de website in te vullen of te bellen gaan we uitzoeken wat er aan de hand is. Het kan altijd zijn dat er een fout in het adres zit of dat er iets gebeurd is onderweg. Indien u niet thuis bent op het moment van bezorging zal een pakketje afgegeven worden bij een postkantoor in de buurt.

Waarom zou ik bij jullie bestellen in plaats van bij mijn plaatselijke apotheek?

Deze vraag krijgen we vaak en gelukkig zijn er meerdere antwoorden mogelijk. Het heeft meerdere voordelen om bij onze Online Apotheek te bestellen in plaats van bij de plaatselijk apotheek. Mocht u bijvoorbeeld discretie verlangen om wat voor reden dan ook, dan bieden wij die altijd, net als onafhankelijk advies. Daarnaast bieden we scherpe prijzen en leveren we medicijnen van dezelfde kwaliteit als andere merken.

Hoe gaan jullie om met persoonsgegevens?

De persoonsgegevens die we van u vragen zijn noodzakelijk voor het verwerken van betalingen en bestellingen. Dit zijn dan ook de enige doeleinden waarvoor wij deze gebruiken. uw gegevens zullen nooit worden doorgegeven aan derden of worden gebruikt voor andere doeleinden.

Waardoor weet ik of jullie medicijnen goed zijn?

Alle medicijnen die wij leveren moeten voldoen aan bepaalde eisen en standaarden, net zoals dit bij alle andere soorten medicijnen het geval is. De producten in onze Online Apotheek zijn gecertificeerd en u hoeft zich daarom geen enkele zorgen te maken over de effectiviteit, werkzaamheid en echtheid van onze geneesmiddelen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Begrepen!