• Welkomstaanbieding voor iedereen
 • Tot 30% korting
 • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederlandse telefoon: Internationale telefoon:

Zo werkt testosteron en hoe je het kunt verhogen met boosters en supplementen

Wat bij testosteron tekort: boosters kopen of anders stimuleren? 

Een vrouwenleven wordt gekenmerkt door levenslang hormonale onregelmatigheden. Maar guess what: mannen ervaren dit evenzo! Testosteron is de motor voor veel lichamelijke werkingen. Bij te lage waardes bij mannen kunnen ongemakken zich voordoen.

Mogelijke oorzaken voor te weinig t-hormoon

Wanneer de zaadballen te weinig mannenhormoon creëren als noodzakelijk, moeten we naar zeer uiteenlopende oorzaken kijken. De technische uitleg: het plannend en sturen van de productie wordt geleid door het cerebrum. Bij een stoornis wordt de testosteronproductie niet genoeg gestimuleerd, daardoor ontspruit een deficit met de naam ‘secundair hypogonadisme’. In de volksmond hebben we het weleens over testikels die in de liezen of buikholte van de man zijn blijven plakken.

Gerelateerd Artikel: Levitra Kopen Zonder Recept (20mg): Goedkoop Online Bestellen In Nederland

Testosteron deficiëntie kent ook een natuurlijke aanleiding. Vanaf veertig jaar verlagen de hoeveelheden, waardoor mannen op 75-jarige leeftijd nog slechts een testosteronspiegel van 65% hebben. De problematiek ligt erin dat sommigen een sterkere daling kennen die bijgevolg klachten veroorzaakt.

De symptomen van een testosteron tekort en hoe natuurlijk verhogen als man

Een tekort kan zich uiten door een aantal symptomen, waaronder meer lichaamsvet, een ‘onepack’ in plaats van een six pack, hennen gezeur in plaats van haantjesgedrag en grotere kans op erectieklachten. Een waarde die iets lager ligt, daar valt niemand over. Negeer je het te lang en is het toch problematisch, dan loopt het de spuigaten uit en ben je de klos.

Een prikpost (bloedonderzoek) geeft je huisdokter de mogelijkheid in een oogwenk vast te stellen of je een tekort hebt. In de ochtend worden bij de man de meeste hormonen aangemaakt, dat wil zeggen dat ja dan net een wandelend vat testosteron zijn. Zeker rond hun twintigste. Een testosteronwaarde hoger dan 12 nmol/l beschouwt de arts als normaal, een waarde lager dan 8 nmol/l betekent een deprivatie.

Probeer eerst natuurlijke testosteron boosters die stimuleren zonder bijwerkingen

Je kunt jouw lage testosterongetalletjes stimuleren op natuurlijke wijze door:

 • Voldoende slaap
 • Gezond ontbijt
 • Een beetje competitie
 • Zonlicht
 • Water als drankje
 • Krachttraining
 • Mondjesmaat cardio, wel intensief
 • Biologisch vs. Insecticiden
 • Goeie cholesterol
 • Seksfantasietjes
 • Minder sigaret- en alcoholconsumptie

Je kunt ook een kuur overwegen als de natuur niet baat. Testosteron boosters zijn supplementen die de hormonen levels in je lichaam opkrikken. Het zijn vaak natuurlijke kruidenextracten afkomstig uit de oude geneeskunde.

Een kuur om symptomen tegen te gaan bij te laag testosteron

Verkies je traditionelere middeltjes met holistische eigenschappen om de symptomen tegen te gaan? Vitamine D en ZMA begunstigen productie van het anabole hormoon wanneer het te laag is bij mannen. Zinc Monomethionine Aspartate s een brouwsel van zinkaspartaat en -monomethionine (30 mg), vitamine B6 (10.5 mg) en magnesiumaspartaat (450 mg). Zink kan het enzym 5alpha-reductase afremmen in de transformatie tot dihydrotestosteron (DHT).

Van nature is er in het menselijk lichaam een te lage concentratie zink aanwezig. Vitamine B6 kan de rol van zink intensiveren. Het innemen van beide kan zo het testosteronniveau doen toenemen. Wees gehoed dat je tijdens of na een kuur met deze supplementen bijwerkingen kunt ervaren, zoals leverletsel en buikpijn, indien je er te veel van gebruikt.

Een testosteron booster online kopen, of bestellen bij de apotheek?

Een booster kun je online kopen of bij een voedingsspeciaalzaak en/of apotheek bestellen.

Gerelateerd Artikel: Kamagra 100mg Pillen Kopen Op Betrouwbare Wijze (Zonder Apotheek Recept)

Pas op met het aanschaffen van testosteron. 5 redenen waarom:

 • Beperkt klinisch bewijs naar de werking
 • Ongewenste lichaamsgroei
 • Cholesterolgehalte in het bloed uit balans en hogere waarschijnlijkheid op hartaandoeningen
 • Verstopte risico’s en bijwerkingen
 • Verlagen hormonale balans mannen

Testosteron boosters kopen zonder recept maar wel met bijwerkingen – dit zijn je opties

Er bestaan allerlei mogelijkheden om de niveaus van dit hormoon in je bloed aan te wakkeren zonder recept. Je kunt bijvoorbeeld testosteron in tabletvorm nuttigen. Verder kun je evenzeer jezelf een injectie geven, een gelletje smeren of pleisters plakken.

Als je besluit de pillenvorm te kopen is één groot nadeel; ze zijn namelijk lever-vergiftigend. Als bescherming van je lichaam probeert dit orgaan de bijwerking tegen te gaan. Ook verkeerd spuiten kan tot ernstige complicaties leiden. Als je jezelf dan toch per se wilt meten met andere kerels door je testosteron te boosten, denk dan bijvoorbeeld aan androgel. Deze kun je zonder voorschrift online verkrijgen.

Stimulerende pillen kopen om je testosteron te verhogen

Testosteron pillen zijn een soort supplementen gemaakt van kruiden die relatief onschuldig zijn als je ze juist gebruikt, hieronder een overzichtje:

 • Fenegriek – plant meestal aangewend in oosterse recepten voor het verhogen van je libido.
 • Saw Palmetto – vetzuur dat prostaatvergroting voorkomt.
 • Ginseng – kruid dat energie-verhogend werkt en testosteron produceert.
 • Tribulus Terrestris – erg populair, leidt tot heftige erecties en sekslust.
 • Damania – oppeppend struikgewas.

Wees gewaarschuwd voor bijwerkingen: testosteron staat op de internationale dopinglijst. Onderzoek toont aan dat er een correlatie is tussen agressiviteit, antisociaal gedrag en testosteronconsumptie. Daarnaast is bewezen dat agressieve gedragingen van gevangenen, waaronder het overtreden van de regels, betrokkenheid bij gevechten en groepsdominantie, gerelateerd zijn aan het mannelijke geslachtshormoon.We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het