• Welkomstaanbieding voor iedereen
 • Tot 30% korting
 • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederlandse telefoon: Internationale telefoon:

Wat is testosteron en hoe kun je het verhogen met natuurlijke boosters?

Echte mannen weten waarom! Maar wat is testosteron precies? 

Testosteron is ons meest notabele mannelijke geslachtshormoon. Tijdens een zwangerschap transformeert een foetus die aanvankelijk geslachtsloos is tot een jongetje. Gedurende de puberteit groeien hierdoor de zaadballetjes en prostaat, de stem daalt en zijn lichaamsvorm wordt mannelijker alsook behaarder. Als je twintig bent, transporteren je aderen een superlading van het mannenhormoon. Daarna neemt het zeer gestaag weer af. 

Volgens menig voeding- en hormonendeskundigen wordt het menselijk lijf beschouwd als een hormonenfabrikant. De mate waarin je hormonen voortbrengt is genetisch vastgelegd, maar je levenswijze en leefomgeving beïnvloeden je genen. Ook psychosociale karaktertrekken moet je hier in acht nemen.

De evolutie van de mens aan de hand van hormonen

Spieden we even naar de dierenwereld, dan slaan we gade hoe bepaalde vissen in een aquarium onzijdig ter wereld komen. De dominantste, grootste en sterkste exemplaren kleuren vervolgens anders en worden het mannetje. Vergelijk dit eens met een mensenbestaan: wanneer je carrière in onze maatschappij als gesmeerd loopt, begunstigt dit de testosteronaanmaak. 

Gerelateerd Artikel: Goedkope Kamagra Oral Jelly 100mg Kopen (Gel Bestellen Zonder Recept)

Moeder aarde doet er nog een schepje bovenop en creëert het passend hormoon voor elke plausibele context. Wedstrijdlopers die aan hun race beginnen en in de startblokken staan, hebben een testosteronniveau dat de pan uit swingt.

Wat er daar beneden gebeurt…

 • De balzak vervaardigt bijna al het testosteron bij mannen
 • Vrouwen hebben kleinere hoeveelheden t-hormoon dat hun eileiders en bijnieren aanmaken
 • Bij volwassen mannen is testosteron medeverantwoordelijk voor hun erectiekwaliteit, prostaat werking, sperma aanmaak, huid, beenderen, spiermassa, hersenfuncties en het libido. Het regelt je vetopslag, geheugen, concentratievermogen en ruimtelijk inzicht.

Wat houdt dat in voor je lichaam, je testosteron verhogen?

Libido is onlosmakelijk verbonden met testosteronproductie. Hierbinnen zijn schommelingen meestal onopvallend. Verhoog je je testosteronniveau op natuurlijke wijze met het kiezen van een andere levenswijze, zal je bijna geen verandering waarnemen aan een libido met stabiele waardes. Mogelijk zie je wel een verschil wanneer je laag scoort. De verhoging zorgt voor andere gunstige gevolgen, zoals meer energie en een toenemende spiermassa.

Een weetje voor de fitnes fanaten onder jullie: als je je t-krachten kunstmatig gaat verhogen, door o.a. steroïden en TRT (Testosterone Replacement Therapy), dan kun je wél eens als resultaat een snellere spiermassavermenigvuldiging zien. Let op, want het gevaar schuilt erin dat blijvend gebruik je spieren harder doet groeien dan je genen kunnen bolwerken…

Testosteron kopen of masturberen? Kies jouw beste booster

Je kunt testosteron kopen als gel, pleisters of pillen, zonder recept. Als je er dan toch voor kiest, is het belangrijk steroïde te nemen van superieure kwaliteit. Het blijft plusminus een dag of vijftien in je systeem actief. Tot drie maanden na consumptie kun je deze waardes nog meten. Het is belangrijk om volop informatie in te winnen voor je overgaat tot een aankoop.

Maar in het algemeen kun je zeker proberen om eerst een keertje lekker te masturberen, alleen of in gezelschap van je metgezel. Dit kan als booster nog weleens de gunstigste resultaten bekomen!

10 Natuurlijke testosteron boosters met een stimulerende werking voor betere prestaties

Hoe kun je dan je t-waardes verhogen zodat je ook betere erecties ervaart? Het kan natuurlijk en gezond, zonder inname van anabolen. Deze krikken tijdelijk en kunstmatig het testosteronniveau op. En misschien zakt je erectie vervolgens alsnog als een zak aardappelen in elkaar...

Gerelateerd Artikel: Kopen Generiek Cialis (Tadalafil) 10mg online zonder recept in Nederland

De materie die je terugziet in de meeste testosteron stimulerende supplementen, kun je opsplitsen in twee categorieën. Enerzijds spreken we van micronutriënten die bereids menigvuldig in ons regulier voedingspatroon zitten, waaronder zink en magnesium. Als je veganistisch eet of een en sterk caloriebeperkend dieet volgt, val je in de groep mensen die sneller een ontoereikendheid van deze microstoffen heeft. Dan zou je suppletie kunnen overwegen. Anderzijds zijn er uit oudere, exotische culturen, geneeskundige plantenextracten overgeleverd die zeldzaam zijn in onze voeding.

Tien natuurlijke voeding booster oplossingen voor een hogere testosteronproductie:

 • Ashwagandha
 • Creatine
 • Gember
 • Ginseng
 • Granaatappel
 • Omega 3
 • Tribulus Terrestris
 • L-arginine
 • L-carnitine
 • Vitamine D3
 • DHEA

Testosteron verhogende supplementen: wees kritisch

Testosteronsupplementen zijn dan wel voornamelijk natuurlijk en kunnen sporadisch helpen, maar toch is het beter dat je je altijd afvraagt of het noodzakelijk is ze te gebruiken. Bestudeer altijd kritisch de samenstelling alvorens je ze aanschaft. Herhaling van hierboven: bij normale testosteronscores zal een supplement geen merkbare effecten teweegbrengen.We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het