• Welkomstaanbieding voor iedereen
  • Tot 30% korting
  • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederland Telefoon: Internationale telefoon:

Wat Veroorzaakt Erectiestoornissen?

Een erectie gebeurt wanneer bloed uit uw lichaam naar uw penis snelt. Dit kan om welke reden dan ook gebeuren, van fysieke stimulatie zoals aanraking tot niet-fysieke dingen die u seksueel opwinden. Het is een natuurlijk proces en het is iets dat men verwacht functioneert.

De meeste mannen zullen in hun leven momenten of langere perioden ervaren waarin deze natuurlijke functie gewoon niet werkt. Dit staat bekend als erectie disfunctie. In het algemeen treedt het op als er iets is dat voorkomt dat het bloed de penis bereikt. Wat dat iets is, is de vraag en wanneer dat wordt ontdekt, kan het probleem worden aangepakt.

Ouder worden

Hoewel jongere mannen zeker erectiestoornissen ervaren, is er een reden dat het stereotype van iets is dat we associëren met mannen van een bepaalde leeftijd.

De realiteit van ouder worden is dat het lichaam net begint te vertragen.

Cellen vermenigvuldigen langzamer en bloedvaten worden smaller.

Gerelateerd artikel: De waarheid over en waar je viagra pillen online kunt kopen zonder recept.

De circulatie van bloed door het lichaam is misschien niet zo soepel als het ooit was en dat maakt het moeilijker voor een erectie.
Dit proces begint in verschillende stadia voor verschillende mannen en sommige hebben het geluk dat het veel later gebeurt dan voor anderen.

De meeste mannen zullen dit in hun zestiger jaren zien gebeuren, maar toch zijn er veel methoden beschikbaar om nog steeds een actief seksleven te hebben in je gouden jaren. 

Te weinig Testosteron  

Het hormoon bekend als testosteron is erg belangrijk als het gaat om de seksuele activiteiten van mannen. Als we het bereiken van een erectie zien als het starten van een auto, is dit specifieke hormoon gasoline die de auto laat draaien.

Als je lage of wisselende niveaus van testosteron hebt, zul je dit waarschijnlijk in veel dingen zien maar zeker in je seksleven.
De reden achter de lage niveaus van dit hormoon kan een groot aantal dingen zijn, wat je eet, je bloeddruk onder meerdere andere externe factoren.

Het is geen hopeloos probleem, er zijn veel verschillende methoden om je testosteron niveaus terug te brengen naar waar ze thuishoren. Onder meer een verandering in uw levensstijl en door artsen voorgeschreven supplementen. 

Alcoholgebruik 

Wetenschappers hebben bewezen dat overtollige alcohol niet alleen uw hersenen, maar ook uw penis beïnvloedt. Studies tonen aan dat nuchtere mannen sneller een erectie kunnen krijgen dan wanneer ze dronken zijn en ook dat sommige mannen geen erectie kunnen krijgen na het drinken van te veel alcohol.

Je zou kunnen denken dat het een goed idee is om een ​​beetje aangeschoten te krijgen voorafgaand aan seks, maar alcohol vermindert de bloedstroom die nodig is om een ​​erectie te krijgen en vermindert ook de kracht en intensiteit van je orgasme. Kortom, als je op zoek bent naar een afrodisiacum, is alcohol waarschijnlijk niet de juiste keuze.

Sigaretten en Tabak Gebruik 

Een ding is zeker er zijn taL van  redenen om te stoppen met roken, zeker als je beseft dat roken het krijgen van een erectie bemoeilijkt.

Als u rookt, loopt u onmiddellijk een groter risico op erectiestoornissen dan de gemiddelde niet rokende man. Sigaretten zijn slecht voor je lichaam in het algemeen, maar een specifiek is dat roken je bloedvaten versmalt ,en zoals eerder gezegd is een goede bloedsomloop noodzakelijk om een ​​erectie te krijgen.

Gerelateerd artikel: Vardenafil, 10mg en 20mg goedkoop online kopen of bestellen zonder recept in nederland.

De nicotine in sigaretten is vaak de boosdoener als het gaat om erectiestoornissen. Als je die laatste druk nodig hebt om te stoppen met roken, bedenk dan welk effect het kan hebben op jou en je partner (s) seksleven. 

Te Veel Stress

Een leven vol stress zal helemaal niet goed zijn voor je gezondheid en het zal zeker niet goed zijn voor je seksleven.Iedereen ervaart het het is soms niet te vermijden, maar als de stress die je ervaart lang aanhoudt, kun je een aantal problemen hebben, die je gezondheid zullen verslechteren

Stress is soms nodig om ons te beschermen tegen gevaar.

Tijdens een stressvolle periode zijn er bepaalde functies in je lichaam die worden versterkt, je lichaam bevindt zich in de overlevingsmodus en elke functie die kan helpen zal hoog worden gesteld.

Je voortplantingssysteem zal significant minder functioneel worden als het wordt blootgesteld aan langdurige perioden van stress. Als het hebben en onderhouden van erecties iets is dat je moeilijk vindt, kan de boosdoener iets anders zijn dan alleen een gebrek aan bloedstroom. probeer daarom stressvolle situaties zo veel mogelijk te vermijden,Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Begrepen!