• Welkomstaanbieding voor iedereen
  • Tot 30% korting
  • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederland Telefoon: Internationale telefoon:

Wat doe je als je echtgenoot of partner een seksuele disfunctie heeft?

We vroegen vier echtparen om hun mening wat betreft het gebruik van pillen, vanwege de disfunctie van hun echtgenoot.

Sonja 54 jaar is echtgenoot van Hans die 65 jaar oud is. Hans gebruikt al 2 jaar de erectiepil, en zijn vrouw heeft er vrede mee. "Ik vind het goed dat Hans nu een erectie kan krijgen, want het heeft een poos geduurd voordat hij ervoor wilde uitkomen. Ik was doodongelukkig toen ik merkte dat hij helemaal geen belangstelling meer toonde voor mij.

We kregen helemaal geen seks, zeker langer dan een jaar. Als ik hem vroeg wat er aan de hand was, verweet hij me en zei, dat hij vroeger zo vaak te horen kreeg dat ik hoofdpijn had , dat hij me nu maar met rust zou laten. Bovendien, zei hij is hij ook een dagje ouder dus voor hem is seks niet meer belangrijk. "Sonja zuchtte", dat Hans zo een egoïstische uitspraak zou doen had ze nooit verwacht. Ze had geen flauw idee dat  Hans een erectie stoornis had en uit schaamte gewoon stoer en bot tegen haar deed, iets dat hij later toegaf.  Uiteindelijk heeft hij de dokter vertelt wat hem scheelde, en nu hebben Hans en Sonja een redelijk goed seksleven. De erectiepil Levitra, maakte het verschil.

Annie wist wel dat haar man een erectie stoornis had, en hij ging zonder enige schroom naar de dokter. Maar de pil die de arts hem had voorgeschreven werkte niet voor hem. Dus verhoogde de arts de dosering, en er gebeurde toch niets. Wat de dokter niet wist is dat Jan, Annie 's man, de laatste tijden stevig dronk, waardoor het medicament niet goed werkte.

Na een onderzoek bleek dat Jan zichzelf tegenwerkte door overmatig te drinken. De dokter gaf hem het advies om het drinken op te geven zodat hij een erectie kon krijgen. Annie stond hem bij en het lukte hem om de fles te vergeten, waardoor Cialis nu wel werkt. 

Carola en Peter zijn twee pasgetrouwde mensen, in hun geval is er sprake van een seksuele disfunctie bij Carola. Peter heeft altijd zijn best gedaan om Carola op seksueel gebied te bevredigen, maar het lukte niet. Ze waren beiden vrij onervaren, maar er was niets dat ze niet hadden uitgeprobeerd, om het voor beiden aangenaam  te maken.

Tenslotte besloten ze naar een specialist te gaan, die hun adviseerde te blijven proberen, en gaf ze allerlei oefeningen die ze samen moesten uitvoeren. Het waren leuke spelletjes eigenlijk die de communicatie tussen hen, moest verbeteren. Tenslotte besloten ze toch maar Lovegra te proberen, de seks pil voor vrouwen. En ja hoor, met Lovegra werd al gauw duidelijk dat Carola dit hulpmiddel al lang had moeten proberen.

Wilma en Hendrik besloten na 20 jaar getrouwd geweest te zijn uit elkaar te gaan. Ze hadden geen kinderen, dus dat was een geluk. Wilma vond het verschrikkelijk dat ze al die jaren had versleten naast een man die volgens haar ondankbaar was. Hendrik had haar doodleuk vertelt dat hij een ander had. Bleek dat hij een piepjonge vriendin had, en hij besloot met haar samen te wonen. Wat hem betrof mocht Wilma in hun huis blijven wonen dat ze samen hadden gekocht. 

Wilma voelde zich echt bedrogen, want Hendrik had al jaren last van vroegtijdig ejaculeren, iets dat  waarschijnlijk psychisch was. Uiteindelijk kregen ze helemaal geen seks meer . Nu had hij een jonge vriendin, dus vroeg Wilma zich af, of het aan haar had gelegen. Ze was een mooie vrouw, al was ze niet zo jong meer. Uiteindelijk legde ze zich erbij neer. En probeerde toch nog iets van 't leven te maken.

Na drie maanden stond Hendrik weer voor de deur. Ze liet hem verwonderd binnen. Wat, kom je de laatste kleren halen?

Neen zei Hendrik verlegen. Het is uit tussen mij en Susan. O ja? zei Wilma en wat brengt je hier? Nou toen kwam een heel lang verhaal, en uiteindelijk zei hij dat hij een grote fout had gemaakt. Dat Susan geen geduld had met zijn probleem. Wilma is nog aan het overwegen of ze doorgaat met Hendrik, en Hendrik  wil nu Super Kamagra proberen, maar of hij seks met Wilma zal hebben valt nog te bezien.Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Begrepen!