• Welkomstaanbieding voor iedereen
  • Tot 30% korting
  • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederland Telefoon: Internationale telefoon:

Veel gestelde vragen over de Kamagra productenlijn

Er zijn vaak veel vragen over Kamagra, een erectiepil dat gefabriceerd wordt in India. Het is belangrijk dat men weet wat de werking is als men dit middel gebruikt. Onderstaand zijn tien veel gestelde vragen door mensen die meer willen weten over Kamagra. Het zijn vragen die gesteld worden door mensen die van plan zijn kamagra voor het eerst te gebruiken, of zij die een ander merk gebruiken en niet, of niet helemaal tevreden zijn met het resultaat.  Hier zijn enkele veel gestelde vragen: 

De meest gestelde vraag is: "Wat is Kamagra eigenlijk? 

Deze vraag komt niet alleen van mannen die in aanmerking komen om het te gebruiken, maar ook vrouwen, die willen weten wat hun partner inslikt, en wat de bijwerkingen zijn. Het antwoord is, dat Kamagra een medicijn is tegen erectiestoornissen.  Het is dus geen afrodisiacum, en werkt alleen wanneer de man sexueel reeds opgewonden is.

De werking is ook een van de vragen die men vaak stelt. Men bedoeld meestal, wat gebeurd er precies als je kamagra hebt ingenomen?

Kamagra doet de bloedstroom versterken, door het systeem dat de stroming van het bloed vertraagd, aan banden te leggen.zodat het proces dat normaliter voorkomt bij seksuele opwinding, ongestoord kan plaatsvinden  Het is voldoende om de pil vóór de seks in te nemen. De pil wordt binnen een half uur in het bloed opgelost. Men kan dus zelfverzekerd seksuele gemeenschap krijgen. Kamagra ondersteund de erektie ook.

Hoeveel moet ik innemen?

is ook een zeer vaak gestelde vraag. Als men deze vraag stelt, bedoelt men vaak: Hoe groot moet de dosis zijn die ik inneem. Het antwoord is natuurlijk:

het hangt ervanaf. Alleen een dokter kan met inachtneming van je geschiedenis, en gesteldheid, bepalen hoe groot je dosis is. Uit ervaring blijkt dat de meeste mannen, 50 milligram voldoende is. Als dat je dosis is, moet je slechts een pil van vijftig mg innemen enz.

Mag iedereen kamagra gebruiken?

Neen! Het is uitsluitend voor mannen, ter verduidelijking, vrouwen en kinderen mogen kamagra niet gebruiken. Het is ook verboden voor mannen die andere medicijnen gebruiken die nitraten bevatten, zoals medicamenten tegen hart en vaatziekten.

Wat is het verschil tussen Kamagra en Kamagra Oral Jelly

Eigenlijk kunnen we deze vraag simpel beantwoorden want de gewone Kamagra is een pil en de Oral jelly is een gel. Maar er zijn nog meer verschillen die kunnen maken dat de ene persoon kiest .

De producent van Kamagra, heeft goed nagedacht over de verschillende mensen die behoren tot de groep die hun middel zou willen gebruiken. Het is een enorme groep mannen die als het ware getroffen worden door een of andere vorm van erectiestoornis, en die in aanmerking komen kamagra te gebruiken.

De groep bestaat uit zowel jonge mannen en senioren. Onderzoek heeft uitgewezen dat de ouderen vaker de voorkeur gaven aan de oral jelly, omdat het aangenaam was om in te nemen, en ook sneller werkte dan de pil. Bij de jonge mannen maakte het niet zoveel verschil uit, ze vonden de pil sneller, om in te slikken, ze vonden de oral jelly wel aangenaam smaken, maar waren meer gefocused op de werking.

Is Kamagra ook in andere vormen dan pillen en jelly verkrijgbaar?

  Er zijn pillen, crèmes en gels te krijgen.

Wat zijn de nevenverschijnselen die een gebruiker kan ervaren.?

 De meeste mensen hebben helemaal geen, of nauwelijks bijwerkingen.

Toch is het belangrijk te weten dat er wel mensen zijn die last kregen van: 

Hoofdpijn, maagklachten, problemen met het gezichtsvermogen, duizeligheid, verslechtering van het gehoor, gevoeligheid van de ogen en pijnen. Priapisme is zeer zeldzaam, maar kan ook voorkomen in extreme gevallen. Dit is een constante erectie die uren aan blijft. In zo een geval is het raadzaam meteen een arts te consulteren.

Kun je kamagra gebruiken als je alcohol hebt gebruikt?

Ja, maar de werking zal verminderen.

Moet je het voor of na je maaltijd innemen?

Het maakt niet uit.

Waarom kiezen zoveel mannen voor Kamagra?

De meeste gebruikers van kamagra zeggen dat dit product veel langer effectief blijft dan de meeste erectiepillen, soms werkt het wel 8 uur. Andere middelen blijven maximaal 5 uur werkzaam. De diversiteit is ook een pluspunt, wat je bij de andere niet zo hebt, gelei, zachte pillen, normale pillen, crèmes, kortom een ruime keus en diversiteit om u voor te zeggen.Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Begrepen!