• Welkomstaanbieding voor iedereen
  • Tot 30% korting
  • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederland Telefoon: Internationale telefoon:

Mannen met erectieproblemen en het Rijk der fabelen

Er is veel verkeerde informatie over de oorzaken en behandelingen van deze kwaal. Om de feiten te kennen, kan het nodig zijn om onderweg wat mythes naar voren te halen.

Laten we enkele sagen over deze stoornissen voor eens en voor altijd naar het rijk der fabelen verbannen. Alvorens we ze bespreken moeten we eerst vaststellen wat nou precies eronder verstaan.

Hoe constateert men een erectiestoornis?

Het meest vanzelfsprekende symptoom  is als een man merkt dat hij geen stijve meer krijgt. Echter is het meestal niet iets dat plotseling gebeurd. Sommige mannen hebben af ​​en toe moeite om een ​​geslachtsdeel stijf te maken of te behouden. Wanneer mannen dat zien wordt het soms als normaal beschouwd. Ze hebben er niet zoveel moeite mee, omdat het slechts eens in een blauw jaar niet gaat zoals ze willen. Dat is bij vele mannen nog geen reden tot paniek.

Maar als dit probleem vaak voorkomt of lang duurt, moet hij zich wel afvragen hoe normaal hij dat eigenlijk vind. In zo een geval kan hij liever de huisarts raadplegen.

Gerelateerd artikel: Kamagra oral jelly 100 mg zonder recept kopen of bestellen bij de apotheek

Omdat er zoveel oorzaken hiervoor zijn en omdat soms de boosdoener een ander gezondheidsprobleem is, kan alleen een arts de juiste diagnose stellen en de man goed onderbouwen over zijn toestand. Het begrijpen van de tekenen en oorzaken van impotentie is de eerste stap naar het bereiken van een oplossing. 

Veel voorkomende symptomen :
Een man die lijdt aan deze kwaal , kan het volgende ervaren:

Problemen met het produceren van een erectie
Problemen met het stijf houden van de penis gedurende langere tijd
Verminderde libido
Gevoelens van schaamte of schuldgevoelens
Negatief zelfbeeld

Symptomen van andere seksuele aandoeningen

Sommige symptomen kunnen elkaar overlappen. 

Deze verschijnselen zijn echter niet hetzelfde. Voorbeelden van overlappende verschijnselen zijn:

Voortijdige ejaculatie (te vroeg ejaculeren)
Vertraagde ejaculatie (wanneer ejaculatie te lang duurt)
Het onvermogen om een ​​orgasme te krijgen na voldoende stimulatie

Nu we de juiste symptomen hebben besproken kunnen we kort samenvatten dat een erectieprobleem als volgt kan worden uitgelegd:

Hoewel het normaal is om af en toe niet stijf  te kunnen worden, hebben mannen met deze aandoening, of impotentie, een chronisch probleem waarbij ze het vermogen missen om hun geslachtsdeel stijf te hebben of te behouden, zodat die stevig genoeg is voor geslachtsgemeenschap, of andere bevredigende seksuele activiteit. 

Omdat dit vaker voorkomen dan men denkt zijn er allerlei misvattingen over dit seksueel debacle:

1.  Als je zo een disfunctie hebt ligt het aan het feit dat je je niet langer aangetrokken voelt tot je sekspartner.

2.  Impotentie is een normaal onderdeel van ouder worden en mannen moeten ermee leren leven.

3.  Bij de hoeren is de seks beter. Dit hoort men vaak, maar is het wel waar?  Alleen het feit dat je geld uitgeeft om seks te hebben met  doodvreemden is misschien opwindend, maar hoeft niet beter te zijn.  Het hangt er natuurlijk vanaf. Als je een partner hebt en je denkt dat de seks beter kan dan moet je dat gewoon samen oplossen.  Je partner van slechte seks beschuldigen als jij dat probleem hebt is  struisvogel politiek. Als je je penis niet omhoog kan krijgen zal dat zich ook bij de hoeren manifesteren. Hou je vuile was dus binnen en bezoek je huisarts.

Gerelateerd artikel: Natuurlijke viagra pillen voor mannen kopen of bestellen in Nederland

4. Een jaloerse ex heeft je behekst waardoor je nu geen erectie kunt produceren. Dit is een klassieker   en verwant aan struisvogelpolitiek. Deze gaat rechtstreeks naar het fabelrijk.

5. Ik kon geen erectie krijgen vanwege de pittige maaltijd. Ook dit klopt niet, je eten heeft niets te maken met het niet kunnen krijgen van een erectie. Ga dat maar aan je arts vertellen, vooral als je iedere keer  pittige maaltijden voorgeschoteld krijgt, en ze ook nog opmaakt. 

Zo zijn er nog tal van excuses die sommige mannen bedenken omdat ze gewoon niet willen accepteren dat ze een probleem hebben.  Hoe eerder je naar de dokter gaat met je disfunctie, hoe sneller je een oplossing krijgt . Doe niet stoer, maar ga naar je huisarts, die je indien nodig, naar de specialist zal verwijzen.   

Het hoef helemaal niet zo te zijn dat je te maken hebt met een permanente conditie als het een keer voorkomt. Als dit vaker gebeurd moet je je wel laten onderzoeken.Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Begrepen!