• Welkomstaanbieding voor iedereen
  • Tot 30% korting
  • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederland Telefoon: Internationale telefoon:

Levitra een oplossing voor mannen die lijden aan chronische aandoeningen

Een erectiestoornis kan door verschillende oorzaken ontstaan: 

Diabetes, hoge bloeddruk of hypertensie, nieraandoeningen, prostaat aandoeningen, door een verwonding bij een ongeluk. Dit zijn enkele voorbeelden die kunnen lijden tot een erectie stoornis. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden, waardoor een man dit probleem krijgt, en het kan zowel geestelijk als lichamelijk zijn. In het eerste geval is het verstandig als de huisarts de man verwijst naar een specialist die de psychische problemen van de patient kan achterhalen, waardoor de behandeling effectief kan geschieden. Het is niet altijd nodig de patient meteen een pil voor te schrijven, vooral als het probleem eingelijk tussen de oren zit.

Niet iedere man met erektiestoornissen komt in aanmerking voor de bekende medicamenten tegen ED. Zij die aan diabetes lijden moeten een zeer strak dieet houden, en hun levensstijl aanpassen aan het ziektebeeld. Door deze ziekte moet men twee zaken veranderen nl

De hoeveelheid voedsel die men eet, en het type voedsel dat men eet. Om de werking van alle organen te reguleren zijn beperkingen op het gebied van de voeding die diabeten tot zich nemen een noodzaak. 

Waardoor hebben mannen met diabetes vaker last van ED?

Vaak komt er nog een 2e probleem bijkijken, en dat is het seksuele leven van een man die diabeet is. Erectiestoornissen komen veel vaker voor bij diabeten. Mannen met diabetes hebben vaker last van het probleem van erectiestoornissen omdat hun zenuwen worden aangetast, en ze ook problemen hebben met hun bloedsomloop. Van mild tot ernstige mate. Diabetische mannen hebben drie keer meer kans te worden getroffen door erectiestoornissen in vergelijking met mensen met andere veel voorkomende ziekten. 

Hypertensie en ED

Mannen die lijden aan hypertensie zijn altijd voorzichtig om medicamenten tegen een verhoogde bloeddruk in te nemen, uit vrees dat hun mannelijkheid er negatief door beinvloed zal worden. Maar ook als je door de medicamenten tegen hoge bloeddruk een erectie disfunctie hebt opgelopen, kun je door toediening van Levitra, weer een erectie produceren. 

Als diabeet of hypertensie patient, moet je altijd eerst met je arts kortsluiten, alvorens over te gaan tot gebruik van welk medicament dan ook. Het ene middel kan het andere versterken of in kracht doen afnemen, of vanwege de samenstelling niet  tegelijk ingenomen worden, omdat het eventueel een giftige reaktie kan veroorzaken, met alle nare gevolgen van dien. Er zijn mannen die aan een of meerdere chronische aandoeningen lijden, waardoor die middelen voor hun gevaarlijk kunnen  zijn. Gelukkig is er een erectiepil die rekening houdt met mannen die tot deze groep behoren. Dat middel heet  Levitra oftewel Vardenafil.

Levitra kan voor een uitkomst zorgen wanneer mannen  erectiestoornissen hebben. Zoals vele andere middelen tegen erectiestoornissen zorgt deze pil ervoor dat er voldoende bloed wordt gestuurd naar het geslachtsdeel van de man, zodat hij een erectie krijgt. 

Levitra is een product van de bekende Baer Pharmaceuticals en wordt door GlaxoSmithKline gedistribueerd. Een van de voordelen van Levitra is dat de doses klein zijn, waardoor het zeer geschikt is voor oudere patienten, en mensen met chronische aandoeningen. De doseringen varieeren van 2,5 mg, 5 mg, 10 mg tot 20 mg tabletten  De dosis van 20 mg is gelijk aan Viagra 100 mg als we een vergelijking zouden maken. 

Wat zijn de bijverschijnselen die je eventueel kunt verwachten?

De meeste mensen die bijverschijnselen krijgen hebben last van:

Hoofdpijn

Verstopte neus

Roodheid van gezicht en hals  

Mannen die lijden aan ED en chronische aandoeningen, kunnen dus toch hoop hebben om nog tot een erectie te komen, niettegenstaand hun kwaal of kwalen. Levitra heeft met haar lagere doses een mildere werking waardoor gebruikers, minder bijverschijnselen hebben dan al de andere middelen.

Aan het eind van de 20e eeuw tot nu toe zijn er op het gebied van het welzijn van de mens grote stappen vooruit gemaakt, waardoor een ieder zou moeten genieten van de betere vooruitzichten wat betreft de gezondheidszorg. Helaas lopen vele derde wereldlanden achter op de nieuwe ontwikkeling. Gelukkig ziet de toekomst er rooskleuriger uit, vooral op het seksuele gebied. Het zou prettig zijn als een ieder zowel man en vrouw een gezond seksueel beleven, zonder ED kan hebben, ongeacht in welk land of werelddeel je woont. Hopelijk zal dat spoedig ook waargemaakt worden.Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Begrepen!