• Welkomstaanbieding voor iedereen
  • Tot 30% korting
  • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederland Telefoon: Internationale telefoon:

Is lovegra de oplossing voor seksuele problemen bij vrouwen?

Vanaf de schepping heeft de vrouw op elk gebied de tweede viool gespeeld. Tot heden is dat nog een feit, omdat het nog steeds een mannenwereld is. Je merkt het als je kijkt naar de topfiguren overal in de wereld, het is overwegend de man die aan de top staat.

Op politiek gebied, wetenschap en technologie. Er zijn nog steeds plekken op de wereld waar het vrouwen verboden is om onderwijs te genieten, op straffe van de dood. Als we dit allemaal in beschouwing nemen dan is het niet verwonderlijk dat de vrouw op seksueel gebied als het ware werd genegeerd, en werd beschouwd als een bezit van de man, die alleen was geschapen om de man te behagen.

Zelfs Darwin de vader van de evolutie theorie heeft zich duidelijk laten beinvloeden door de lagere sociale status van de vrouw goed te praten omdat zij volgens zijn theorie minder ontwikkeld was dan de man.

De seksualiteit van de vrouw was dus van weinig importantie, er werd zelf ervoor gezorgd dat de vrouw geen seksuele prikkeling meer kon ervaren door de vreselijke praktijk van vrouwen besnijdenis, die tot heden voortduurt, en vele kleine meisje en vrouwen, verminkt zowel lichamelijk als geestelijk.

Veel onbegrip op het gebied van vrouwelijke seksualiteit

Is het zo dat mannen een uniforme manier van seks hebben, door stimulatie of penetratie van hun geslachtsorgaan, iedere vrouw is uniek en heeft haar eigen manier van seks bedrijven en seksueel genot.

Gelukkig zijn heteroseksuele mannen erachter gekomen dat zij niet egoistisch moeten zijn maar de vrouw ook haar gang moeten laten gaan, zodat ze kunnen leren hoe ze hun eigen vrouw ook kunnen laten genieten van het liefdesspel. Het ontdekken van de erectiepil was weer alleen op de man gericht, en de fabrikanten van die pil hadden gauw door, dat ze eingelijk eenzijdig bezig waren geweest om alleen de man met ED te helpen. Alhoewel vrouwen geen erektie nodig hebben om seks te hebben, betekend dat niet dat ze geen seksuele disfuncties hebben. Vroeger was het zo dat veel vrouwen die ontevreden waren over hun seksleven,  nog minder dan de man geneigd waren dat met anderen te delen. Vaak vonden ze seksueel omgang hebben, met hun man of vriend, meer een plicht dan iets waarvan je moet genieten. 

Het was voor hen een noodzakelijk kwaad, om kinderen te kunnen verwekken. Gelukkig is dit na de zeventiger jaren toen de vrouwen bewuster werden,  veranderd.  Vrouwen zorgen er nu voor dat ze evenals de man van een vervuld seksleven genieten.

Problemen die vrouwen ondervinden op seksueel gebied

Het grootste probleem waar de vrouw  mee te kampen krijgt, is het bereiken van een orgasme. Dit kan verschillende oorzaken hebben, en omdat iedere vrouw uniek is, is er geen middel dat alle vrouwen hetzelfde resultaat biedt. Toch heeft de fabrikant van lovegra tot nu toe als geen ander in de roos geschoten voor wat betreft , de seksualiteit van de vrouw.

Het heeft vele vrouwen geholpen om hun seksuele problemen op te lossen. 

Wat zijn de ervaringen van vrouwen die Lovegra hebben gebruikt

Er zijn meestal goede resultaten en positieve reakties verkregen van Lovegra gebruikers. De meeste vrouwen die lovegra hebben gebruikt hadden een of meerdere van de volgende ervaringen:

Negen van de tien vrouwen hadden ongeveer deelfde reaktie als Irene.

Irene R. : Nadat ik lovegra had gebruikt kreeg ik een sterk verlangen en opwindend sexy gevoel, alsof ik door  een zachte hand gestreeld werd, en de behoefte kreeg om  hete sex te hebben.

Marleen  was  het helemaal eens met Irene, en voegde eraan toe dat ze nu niet meer zonder lovegra sex heeft, omdat ze  door lovegra al haar sexuele dromen werkelijkheid zag worden.

Hoe werkt Lovegra precies?

Lovegra bevorderd de bloedstroom naar de clitoris, waardoor de vrouw opgewonden raakt en een enorme behoefte krijgt haar climax te bereiken, waardoor ze weinig stimulatie nodig heeft om tot een orgasme te komen. De orgasmes zijn ook krachtiger, en duren langer met Lovegra. Niet alle vrouwen hadden deze ervaringen, maar over het algemeen waren ze zeer tevreden.

Zijn er ook bijverschijnselen als je Lovegra gebruikt?

Sommige vrouwen die Lovegra gebruiken, krijgen last van hoofdpijn, overgevoeligheid voor licht, soms krijgt men last van de maag, en last van blozen.Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Begrepen!