• Welkomstaanbieding voor iedereen
 • Tot 30% korting
 • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederland Telefoon: Internationale telefoon:

Hoe een gezonde levenswijze erectiestoornissen voorkomt

Wanneer iemand een erectiestoring heeft, veroorzaakt dat niet alleen een onprettige situatie voor zichzelf. Er zijn meerdere factoren die een rol gaan spelen als hij een levenspartner heeft.

Als hij het orgaan niet kan oprichten, dan is het zo dat hij zijn liefje niet met zijn penis kan penetreren, om vleselijke gemeenschap te hebben. Hij zal dan op andere methoden moeten toepassen om haar te behagen.

Vaak willen ze dat niet, omdat ze dan o.a.speeltjes moeten gebruiken om hun partner te kunnen bevredigen, vooral als hij getrouwd is, en zijn echtgenote niet graag heeft dat hij haar met seksspeelgoed bevredigd, want dan heeft hij dus een ander probleem.

Zij op haar beurt kan ontevreden worden, omdat het vaak zo is dat vrouwen zich moeten aanpassen aan hun echtgenoot, en begrip moeten opbrengen voor hun onvermogen. Maar is dat wel eerlijk? Zou hij evenveel geduld opbrengen als het probleem bij zijn geliefde lag?

Hoe het ook zij, het niet omhoog kunnen houden van het geslachtsorgaan bij de man, is een situatie die een relatie kan schaden en zelfs leiden tot scheidingen. Het is daarom belangrijk dat mannen er alles aandoen om te voorkomen dat ze deze disfuncties oplopen.

Hoe voorkom je dat nu? Je kan er toch niets aandoen?

Het feit dat je bloed niet naar behoren stroomt kan een van de issues zijn die heeft geleidt tot het niet goed functioneren van de voortplantingsorganen. Het is dus belangrijk om een zodanige "lifestyle" te hebben dat het je bloed circulatie bevorderd. 

Voordat je ED hebt of krijgt, zijn er meestal voortekenen van een slechte bloedstroming zoals:

Lage energie, je voelt je lusteloos, en hebt nauwelijks zin om wat dan ook te ondernemen,

Onregelmatige hartslag, en of kortademig worden.

  Grauw en ziekelijk uitziend gelaat.

  Het gevoel alsof je op ballonnen loopt (zware voeten)

  Dit zijn enkele van de symptomen van een slechte doorbloeding.

  Als je een of meer van deze tekenen hebt, moet je zo snel mogelijk eraan werken om de symptomen weg te werken, en dat begint bij een gezondere levensstijl.

  Het zijn altijd dezelfde tips, zal je wel denken, de vraag is, heb je ze uitgeprobeerd?

  Deze tips werken, maar dan moet je bereid zijn het een op te geven en het andere juist op te pakken of te intensiveren.

  Het lichaam is inderdaad een tempel, als je het vervuilt, zal het zijn alsof jij een heilige plek hebt besmeurd, en de gevolgen zullen niet mooi zijn. Dit vervuilen geschiedt door verkeerde eetgewoontes.

  Deze gewoontes hebben meestal funeste gevolgen:

  1. het nuttigen van de zogenaamde junkmaaltijden die je op elke hoek van de straat via een venstertje kunt kopen, via de drive through, je hoeft dus helemaal niet op te staan, om deze neppe maaltijd te kopen. Nep omdat het vol chemische troep zit, dat misschien lekker smaakt, maar je uiteindelijk ziek zal maken.

  2. Suiker zit in alles verwerkt, in drankjes, in eten, in sausjes, noem maar op, maar is het wel goed voor de gezondheid? Het antwoord is kort en krachtig, Neen! Suiker is een boosdoener en de oorzaak van allerlei ziekten.

  Als je dus deugdelijk voedsel tot je neemt, en geen suiker gebruikt zul je spoedig merken, dat jij je vitaal gaat voelen, en je zult er ook stralend uitzien. Die dikke buik zal in omvang afnemen, en je energie levels gaan omhoog,( jouw geslachtsorgaan dus ook).

  Je bent dan uit de gevaren zone, maar dat kan alleen als jij je echt houdt aan goede voeding en drank. 

  Over drinken gesproken, alcohol is je vijand als het gaat om de erectie. Laat dat helemaal, of drink zo af en toe een wijntje, maar het beste is om alcohol te schrappen van je lijst.

  Vergeet niet dat je moet bewegen, want de mens is niet gemaakt om de hele dag te zitten. Je moet lopen, zwemmen, fietsen. Je kunt natuurlijk ook gewichten heffen, of joggen.

  Iedereen kan getroffen worden door een of andere seksuele disfunctie, en er zijn natuurlijk middelen die je kunnen helpen om toch erecties te hebben zoals Sildenafil, maar voorkomen is nog steeds een betere optie dan genezen. Leef en voedt je naar behoren, zodat je een leven lang kunt blijven genieten van seks.  Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

  Begrepen!