• Welkomstaanbieding voor iedereen
  • Tot 30% korting
  • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederland Telefoon: Internationale telefoon:

Geschiedenis van het stomme toeval van de ontdekking van Sildenafil

Tegenwoordig is het als vanzelfsprekend dat een man met erectie problemen,  makkelijk een pilletje kan kopen, waardoor hij dezelfde dag nog seks met een partner kan hebben. Het lijkt wel alsof het altijd zo makkelijk is geweest, maar als we even terugkijken  dan zullen we gauw merken dat het heus niet zo lang geleden is, dat deze optie niet bestond. Er waren allerlei doktersbezoeken nodig  en veel begeleiding om deze kwaal  te kunnen behandelen.

De tijd staat niet stil, en de wetenschappers ook niet. Ze doen hun best om steeds antwoorden te krijgen op vragen die de mensheid nog niet heeft kunnen beantwoorden. Een van deze vragen over het probleem van de man op seksueel gebied, is door stom toeval niet alleen beantwoord, maar ook opgelost.

Men moet weten hoe deze erectiepil ontdekt is geworden, zodat zij die vroeg of laat met het probleem geconfronteerd worden, weten wie men moet bedanken... Al was het puur toeval dat dit middel is ontdekt, als Peter Dunn en Albert Wood hun werk niet naar behoren hadden gedaan, dan was er geen sildenafil. 

Waarom zegt men dat de ontdekking van de erectiepil toeval was?

Het is nieteens zo lang geleden dat het middel Sildenafil citraat werd ontdekt door de wetenschappers, Peter Dunn and Albert Wood . En net zoals vele ontdekkingen door toeval was het in dit geval ook zo.

Het moet ongeveer zo zijn toegegaan:

Het was een zeer vermoeiende dag voor deze twee heren, ze hadden enkele patienten met hoge bloeddruk oftewel hpertentie, het nieuwe middel  doen innemen. De testen in het lab met de muizen hadden positieve resultaten opgeleverd, en alle muizen waren nog springlevend. 

Ze moesten nu de juiste dosis van het middel Sildenafil citraat berekenen, om  het geschikt te maken voor menselijk gebruik. Hun team van medewerkers was de hele week druk in de weer, met proeven en berekeningen, en vandaag was het zover, ze zouden de eerste groep patienten het middel toedienen.

Het is altijd een spannend moment wanneer je een nieuw medicament op de mens uitprobeert.

Als alles goed verliep zouden de patienten met de klachten na een uur al een verlichting ervaren.

Alles werd in gereedheid gebracht, en de tien mannen en 4 vrouwen kregen elk een pilletje sildenafil 50 mg toegediend.  Ze werden voor de rest van de dag gemonitord, en alle veranderingen in hun toestand werden goed bijgehouden en gerapporteerd.

Een bijzonder moment

De volgende morgen gingen de artsen  stuk voor stuk langs de bedden van de 14 vrijwilligers. Iedereen had een goede nachtrust gehad, en hun toestand was niet verslechterd. De vrouwen hadden geen bijzondere verandering gemerkt. Wat Peter Dun en Albert  Wood opviel, was dat 9 van de tien mannen van middelbare leeftijd een beetje grinnikten, of verlegen keken als er gevraagd werd of ze een verandering hadden gemerkt. 

Toen zei meneer Phillip, die nooit een blad voor zijn mond hield: Dokter, je had me kunnen zeggen dat dit middel mij na jaren een erectie zou bezorgen!

De artsen keken elkaar een beetje verward aan. Een erectie?  Ja ja zei meneer Phillip. En de artsen spoedden zich naar de andere patienten.

Bleek dat de meesten hetzelfde hadden ervaren. De artsen waren geschokt, maar ook reuze blij, ze snapten meteen dat sildenafil het bloed naar de genetalieen had gestuwd, en zo de erectie had veroorzaakt.

Ze spoedden zich naar de direkteur van hun bedrijf Pfizer. Toen de goede man hoorde wat het middel had verwezenlijkt, gaf hij toestemming om verder te gaan met het onderzoek, of dit de lang verwachtte erectiepil was. 

De  heren zetten hun onderzoek voort, en toen het onderzoek was afgerond, konden ze het succes met de wereld delen.  

Het werd een grote doorbraak wat betreft de gezondheid van mannen en de vreugde was groot toen de mannen die last hadden van erectiestoornissen, te horen kregen dat er nu een middel was die hun een erectie kon bezorgen.  Dankzij een toeval is er nu een goede oplossing voor de man.

Sildenafil is dus een baanbreker in de medische wereld, en heeft een echt werkende kuur , die mannen met impotentie uit hun lijden heeft verlost, en hoop gegeven. Niemand hoeft  meer rond te lopen met talismannen van hanen en andere dieren, in een poging om een oplossing te krijgen voor hun seksueel probleem.Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Begrepen!