• Welkomstaanbieding voor iedereen
  • Tot 30% korting
  • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederland Telefoon: Internationale telefoon:

Erectiestoornissen en de sexuele revolutie

De publicatie van 2014, De seks paradox : Nederland na de seksuele revolutie publicatie van Cultural Sociology  haalt aan dat Nederlanders in de Jaren zestig afscheid namen van de ouderwetse tijd en de seksuele revolutie werd omarmd. Zo is seksualiteit nu meer dan ooit publiek bespreekbaar en zichtbaar. Toch blijven anno 2018 heteroseksualiteit en monogamie ook onder de moderne Nederlander de norm. Feminisme moet nog af van de negatieve perceptie , terwijl vrouwen zowel op de arbeidsmarkt als in hun seksuele leven minder mogelijkheden tot ontplooiing hebben dan mannen.

De acceptatie van homoseksualiteit onder de Nederlandse bevolking heeft de afgelopen veertig jaar aanzienlijk toegenomen, maar tegelijkertijd gaat inburgering van  variatie op het gebied van seksualiteit en gender niet zonder slag of stoot. Al met al kan veilig de conclusie getrokken worden dat de doorsnee Nederlander vrij omgaat met hun seksualiteit . Toch blijven enkele aspecten in de taboesfeer. Een van de heel belangrijke is de erectiestoornis.

Slachtoffers

Erectiestoornissen hebben niet alleen op de man die het probleem beleefd maar ook zijn seksuele partner of partners een effect. De meeste mannen schamen zich om met hun partner over het probleem te praten. Het onbezorgde gevoel om van vrijen te genieten kan door een erectiestoornis als sneeuw voor de zon verdwijnen. Iedere keer dat het mis gaat , kan de man teleurgesteld en  zelfs angstig zijn dat het een andere keer weer mislukt. Het zelfvertrouwen wordt aangetast en een onberekenbaar  effect bij de seks partner kan uiteindelijk de relatie verstoren of erger nog doen eindigen.

Mannen zoeken oplossingen

Wie denkt dat hij een van de weinige mannen is met dit probleem zal verbaasd zijn om te weten dat het niet zo is; meer dan 60% heeft regelmatig of altijd problemen om een erectie te krijgen of te houden. De stoornissen hebben verschillende vormen en hangen vaak ook af van de situatie. Op een forum schrijft een jonge man: Ik ondervond vanaf mijn negenentwintigste erectiestoornissen. Ik wijt het toen aan mijn levensstijl. Ik ging veel naar de kroeg rookte als een schoorsteen en ik had ook geen vaste partner. Alles was voor de lol. Maar toen ik  Edith ( mijn vrouw nu) ontmoette wilde ik niet alleen om mezelf, maar ook om haar een oplossing hebben.  Op diverse forum zie je de klachten online , en mannen zoeken naar oplossingen

Geen wondermiddel

Net zoals met alles is het de normaalste zaak van de wereld om alles op Google en YouTube te zoeken. Zo ook zal de man met erectie problemen heel gauw gaan zoeken naar een oplossing online. Van het blauwe pilletje Viagra , of Cialis . Een speciaal dieet  of een natuur middelen zoals de mannenfles. Zelfs de acupunctuur en Yoga uit het oosten  en  niet te vergeten het extreme : Penis implantaat , zijn allemaal opties die de man geboden wordt. Maar hoe navigeert een man zich hier doorheen zonder in de maling genomen te worden of zelfs een verkeerde stap te nemen die ernstige gevolgen kunnen hebben en het probleem kunnen verergeren?

Het antwoord ligt bij de man zelf

Afhankelijk van de verwachting die de man heeft kan hij elk gewenste product uitproberen of een combinatie maken van medische en fysieke middelen. Soms is therapie al genoeg. In het geval dat de erectie stoornis een psychologische achtergrond heeft. In alle gevallen is het nodig om geen onrealistische resultaten te verwachten. 

Tips om door de bomen het bos te zien.

De volgende tips kunnen zeker een man helpen bij zijn keuze over welk middel hij tegen zijn erectie stoornis wil gebruiken.

1. Behoudt een Gezond Gewicht

Overgewicht kan veel gezondheidsproblemen veroorzaken, waaronder diabetes type 2, die zenuwbeschadiging door het hele lichaam kunnen veroorzaken. Als de diabetes de zenuwen beïnvloedt die de penis voeden, kan dat ED veroorzaken.

2. Let op je voeding!

Je zou denken dat iedereen nu wel snapt dat je voldoende groenten moet eten en het liefst organisch vlees, vis dat nog gevangen wordt, in het wild en niet gekweekt wordt en gevoed met kunstmatige troep. Zo kunnen we doorgaan. Toch zie je dat voor sommige mensen pizza en zwaar geconserveerde etenswaren, de belangrijkste voedingsbron is. Dit is funest voor je gezondheid, dus ook je potentie.

3. Praat erover.

Als je een probleem hebt met het krijgen en behouden van een erectie, is het goed om je partner ervan op de hoogte te stellen. Speel geen struisvogel, wees eerlijk. Als iemand werkelijk van je houdt, zullen ze je nooit in de steek laten als je een lichamelijk of geestelijke kwaal hebt.Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Begrepen!