• Welkomstaanbieding voor iedereen
  • Tot 30% korting
  • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederland Telefoon: Internationale telefoon:

Erectiestoornis behandelingen door de eeuwen heen

Erectiestoornissen hebben waarschijnlijk bestaan ​​zolang als er mensen op aarde waren. De geschiedenis is dus ook lang en fascinerend. Een man moest vruchtbaar zijn. Als hij niet in staat was om een ​​erectie te krijgen of te behouden was dat iets dat onvruchtbaarheid uitstraalde en dus behandeld moest worden.

De Godin van de liefde

Afrodisiaca is een populaire term, het woord komt oorspronkelijk van de godin in de Griekse mythologie die Aphrodite heette.
-Een vroeg voorbeeld van iets dat werd gebruikt om de seksuele potentie te vergroten was de Spaanse vlieg, de -Spaanse vlieg was een soort kever en deze kevers werden vermalen en gegeten. Er zijn geen studies geweest die bevestigen dat dit echt werkt en het is zelf bewezen gevaarlijk te zijn, dus de werkelijke potentie van deze kevers blijft een mythe. 

Impotentie in het oude Egypte

Historisch staan ​​de Egyptenaren bekend als een geavanceerd volk. Ze excelleerden op veel gebieden waar geneeskunde een van was. Ze hadden ook behandelingen voor erectiestoornissen. Een populaire methode die ze gebruikten had een belangrijk ingrediënt, namelijk de witte en blauwe lotusbloem.

Gerelateerd artikel: Cialis generiek oftewel tadalafil van 20mg of 60 mg kopen of bestellen in Nederland

Onlangs hebben wetenschappers de bovengenoemde bloem herontdekt en ook bewezen dat de status van deze bloem als afrodisiaca volledig is verdiend. In de bloem is er een ingrediënt bekend als apo morfine waarvan is bewezen dat het helpt bij de behandeling van erectiestoornissen. Nog een ander voorbeeld dat Afrikanen een van de meest medisch geavanceerde mensen in de geschiedenis waren.

De aanraking Van een Vrouw

De 1600' s waren niet de meest verlichte tijden als het gaat om Europese opvattingen over erectiestoornissen. Hun algemene idee was dat aangeraakt worden door een vrouw alles zou zijn wat je nodig had om een ​​erectie te krijgen.

Toen de eeuw ten einde liep, ontdekte men dat niet de aanraking van een vrouw maar de bloedstroom de oorzaak was van erecties.

Een Italiaanse arts was de eerste die erectiestoornissen behandelde met een operatie die de aderen in de penis blokkeerde. Hierdoor stopte het wegvloeien en eindigde de erectie.
Misschien niet de meest veilige behandeling, maar voor sommigen heeft dit de klus geklaard. 

Een heksen vloek

De 13 e eeuw noemen we niet zomaar  de donkere middeleeuwen, Onder de heilige mannen in die tijd werd algemeen aangenomen dat de erectiestoornis niet werd veroorzaakt door enige fysieke kwaal, maar door buitenaardse geesten en duivels.

Een algemeen geloof was dat als een man geen erecties kon bereiken dit te danken was aan een vervloeking van een heks. De mannen jaagden deze zogenaamde heksen op en eisten dat ze de vloek die op hun penis was gelegd ongedaan zouden maken.

Gelukkig zijn we nu verlicht, maar er waren echte vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van deze percepties. De mannen zouden vaak hun toevlucht nemen tot geweld om de "vloek" te verwijderen. 
Velen van hen keerden waarschijnlijk naar huis terug nadat ze dachten dat hun acties hun probleem helemaal had opgelost om erachter te komen dat het aanhield omdat erectiestoornis geen vloek is, maar een medische aandoening.

De Penispomp

Een alternatieve behandelingsmethode voor erectiestoornissen die nu minder vaak voorkomt maar nog steeds wordt gebruikt is de penispomp.

Een man ontdekte rond 1970 hoe hij bloed naar de penis kon trekken met behulp van een pomp die eigenlijk voor banden werd gebruikt. Als bloed  naar de penis gaat creëert dat een erectie en met deze methode was hij in staat om dit natuurlijke proces na te bootsen.

Gerelateerd artikel: Kamagra 100 mg pillen kopen in de apotheek of bestellen zonder recept.

En zo werd de penispomp geboren. Voordat je een dergelijk apparaat gebruikt, hebt je wat tijd nodig om ervoor te zorgen dat je echt weet hoe je het moet bedienen.

Je moet de holle buis nemen en deze op je penis leggen en een hand of een door een batterij aangedreven pomp gebruiken om het bloed naar je penis te trekken.

Vervolgens breng je  een vernauwing toestel (penisring) aan de basis van zijn penis aan en verwijdert de buis.Pompen en penis ringen kunnen soms op korte termijn effectief zijn, maar u zult tijd nodig hebben om te leren hoe u ze op de juiste manier gebruikt en ze kunnen kneuzingen, moeite met ejaculeren en pijn veroorzaken.

Gelukkig zijn er tegenwoordig minder invasieve en in het algemeen pijnloze methoden voor het behandelen van erectiestoornissen. Terugkijken op geschiedenis is echter nuttig omdat veel van deze oude methoden nog steeds worden getest en in sommige gevallen zelfs werken!Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Begrepen!