• Welkomstaanbieding voor iedereen
  • Tot 30% korting
  • Gratis bonuspillen
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00 Nederland Telefoon: Internationale telefoon:

Alternatieve Manieren om je Erectiestoornis te Overwinnen

Als je lijdt aan erectie disfuncties, zijn er vele verschillende acties die je kunt ondernemen die zouden kunnen maken dat je vermogen om erecties te krijgen en houden kan verbeteren en je stoornis te doen verdwijnen of aanzienlijk minder ernstig maken. Er zijn meer opties dan alleen Viagra of Cialis, en ze zijn vaak langduriger en uiteindelijk effectiever.

Begin Vaker en Verder te Lopen

Als het gaat om het stimuleren van seksuele prestaties, zullen veel mensen wel honderd kilometer lopen, dat hoeft helemaal niet natuurlijk, maar lopen kan wel heel veel helpen. Een ongezonde levensstijl is vaak de oorzaak van je kwalen, meer activiteit kan echt een verlichting zijn. Over verlichting gesproken, kan het zeker helpen om een paar pondjes eraf te krijgen en dat helpt zeker ook tegen... Lopen is een goed voor de bloedsomloop en je hart optimaal te laten pompen en de meeste mensen kunnen het!

Verander Jouw Dieet

Hand in hand met meer bewegen gaat een verandering aan jouw dieet, erectie dysfunctie is vaak een indicatie van een lichaam dat een verandering nodig heeft, een lichaam dat gezonder kon zijn. Je dieet kan een directe invloed hebben op erectie kwaal.  Voedsel rijk aan fruit, groenten, volle granen en vis, en met minder porties rood vlees en geraffineerde granen, vermindert het risico.

Het is bewezen dat mannen die overgewicht hadden, ook een grotere kans hadden om ED te hebben. Het verliezen van die overtollige kilo's zou wonderen kunnen doen in de slaapkamer.

Probeer Acupunctuur

Hoewel vele mensen het griezelig vinden is acupunctuur iets dat deze dagen vaker en vaker wordt gebruikt tegen kwalen van lichaamspijn tot zelfs depressie. Erectiestoornis is ook op de lijst van aandoeningen waarbij acupunctuur kan helpen.

Acupunctuur wordt verondersteld te werken door de zenuwen te stimuleren, die hormonen afgeven, die vervolgens je pijndrempel verhogen. Het kan ook de bloedcirculatie verhogen, de bloedsuikerspiegel helpen reguleren en andere gezondheidsvoordelen creëren.

Hoewel het niet overtuigend is bewezen, kan het verhogen of verbeteren van de bloedtoevoer naar uw lichaam het waarschijnlijker maken om een ​​erectie te krijgen en ook nog te behouden.

Sekstherapie 

Erectiestoornissen zijn een fysieke reactie op een soms psychologisch probleem. Hoewel pillen en verschillende behandelingen effectief kunnen zijn, kunnen ze ook onnodig zijn als de oorzaak in je hoofd is. Als je merkt dat uw erectiestoornis gepaard gaat met angst of depressie dan is uw probleem mogelijk meer dan alleen de bloedstroom.

Er zijn therapeuten die gespecialiseerd zijn in seks en je kunt alleen of samen met uw partner onderzoeken wat de bron van uw problemen zou kunnen zijn.

Dat niet alleen, maar met dit soort therapie ook kunnen  eventuele relatieproblemen ook worden aangepakt, als  die uw kwaal veroorzaken.

Mannen zijn bijzonder voorzichtig om naar een of andere vorm van therapie te gaan, maar geestelijke gezondheid is niet minder belangrijk dan fysieke gezondheid en uw kwaliteit van leven hangt van beide af. Zo een therapie  kan leiden tot inzicht en kan heel geruststellend voor je zijn.

Kijk In Je Medicijnkastje

Het is heel erg belangrijk de medicijnen te gebruiken die de arts je heeft voorgeschreven, maar bepaalde medicijnen kunnen bijwerkingen hebben. Erectie aandoeningen kunnen optreden als een bijwerking van medicatie voor een andere gezondheidstoestand.

Veel Voorkomende boosdoeners zijn medicijnen tegen hoge bloeddruk, antidepressiva, sommige diuretica, bètablokkers, hartmedicatie, cholesterol medicatie, antipsychotica, hormonen geneesmiddelen, en medicijnen tegen mannelijke kaalheid.

Elk lichaam is anders, één persoon kan een pil nemen en ervaart absoluut geen bijwerkingen, terwijl de andere tal van reacties kan hebben op de voorgeschreven medicatie.

Het is heel goed mogelijk dat een pil die je inneemt de oorzaak is van je kwaal. Als je denkt dat dit een mogelijkheid kan zijn, neem dan contact op met je arts en kijk of zij je een alternatief kunnen voorschrijven dat hopelijk deze bijwerking niet heeft. Een erectiestoornis is een probleem dat de meeste mannen zullen ervaren en een probleem met een groot aantal manieren om het probleem aan te pakken en te behandelen.

In de meeste gevallen is de behandeling succesvol.

Als je dit ervaart, moet je gerust zijn, omdat er zoveel methoden zijn om je te helpen van dit probleem af te komen. Als één ding niet werkt, wees dan geduldig, want elk lichaam is uniek en er is zeker een oplossing die bij je past.Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Begrepen!